social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σήκωσε την κούπα η Θύελλα Ραφήνας!

Σήκωσε την κούπα η Θύελλα Ραφήνας!

Το τρόπαιο του πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 σήκωσε η Θύελλα Ραφήνας το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».


Οι «λιγνιτωρύχοι» παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, όπως και την κούπα από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Γιαρένη, για να ξεσπάσουν εν συνεχεία σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, μαζί με τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, και τους αποθέωσε.


Έπειτα, ακολούθησε φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ενόπλων, στην οποία η ομάδα μας επικράτησε με 3-0. Για την ιστορία, δύο γκολ πέτυχε ο Κώστας Δημητρίου και ένα τέρμα σημείωσε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.


Πριν από την απονομή, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς βράβευσε τον πρώην διαιτητή της Superleague Σταύρο Μάνταλο για την διαχρονική προσφορά του στο ποδόσφαιρο, όπως και τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο (και τις δύο τιμητικές πλακέτες παρέλαβε ο κ. Μάνταλος), όπως και τη διαιτητική ομάδα που διηύθυνε τον φιλικό αγώνα.


Συγκεκριμένα, στην απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής βρέθηκαν οι παρακάτω:

  1. Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου κ. Μπουρνους Ευάγγελος
  2. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας Πικερμίου κ. Καλφαντής Παναγιώτης
  3. Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Τύπου Ραφήνας Πικερμίου κ. Τσεμπέρης Χρήστος
  4. Ο Δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου Κατσουλακης Δημήτρης
  5. Ο Τοπικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου Μαυρολέων Σπυρίδων
  6. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και Πρόεδρος της επιτροπής της Γ' Εθνικής κ. Γιαρένης Δημήτρης, καθώς και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ κ. Μάριος Λαμπρόπουλος, κ. Μπερτόλης Αναστάσιος και κ. Μασούρας Χρήστος.
  7. Ο πρώην διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης ο οποίος εκπροσώπησε τον Σύλλογο "Η Πίστη" για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.
  8. Ο πρώην διαιτητής της Superleague και σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μάνταλος Σταύρος ο οποίος βραβεύτηκε για τη διαχρονική προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35