social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κλείνει Παπαματθαιακη ο Αιολικός

Κλείνει Παπαματθαιακη ο Αιολικός

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τον προπονητή έχει μπει η διοίκηση του Αιολικού, που ξεκινά να θέτει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

 
Παρότι υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες
 
προχωρημένες επαφές με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, η πρόταση της ΑΕΚ για την ανάληψη της Β' ομάδας ανέτρεψε την προφορική συμφωνία που υπήρχε με τον Αιολικό κι έτσι χρειάστηκε περισσότερος χρόνος και επαφές.
 
Τελικά, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των Μυτιληνιών και μάλιστα ο Ηρακλειώτης κόουτς θα έχει συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκα στην Αθήνα, προκειμένου διευθετηθούν οι τελευταίες va λεπτομέρειες.
 
Ο 49χρονος τεχνικός κάθισε πέρυσι στον πάγκο του ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2 και στην πλειοψηφία τους οι ομάδες που εργάστηκε είναι κρητικές (Ολυμπιακός Χερσονήσου, Ερμής Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρουσσώνας, Ηρόδοτος, Γιούχτας), με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17 που βρέθηκε στον Πανθηραϊκό και τη σεζόν 2018-19 στον Καραϊσκάκη.
 
Η εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται αρκετά δραστήρια για τον Αιολικό, αφού πλην του προπονητή γίνονται συζητήσεις για ανανεώσεις συνεργασιών και φυσικά μεταγραφές, ενώ η ομάδα μετράει αντίστροφα μέχρι να μπει στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35