social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Θοδωρή Γκούμα ο Καραβάς

Σπουδαία κίνηση με Θοδωρή Γκούμα ο Καραβάς

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Καραβάς καθώς ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας από την Παλιά Κοκκινιά θα φοράει από εδώ και στο εξής ο 18χρονος επιθετικός, Θοδωρής Γκούμας.

Το νέο απόκτημα του καραβά προέρχεται από το Μοσχάτο έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά ενώ είχε διετελέσει αρχηγός στην ομάδα νέων των πρασίνων.

Η προσωπικότητα του, η ώριμη σκέψη και η συνεχής όρεξη για δουλειά είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τον Θοδωρή Γκούμα.

Το δελτίο τύπου

Η Διοίκηση έχει δείξει ότι πιστεύει, δίνει ευκαιρίες και επενδύει σε νέα παιδιά, δίπλα στους έμπειρους ποδοσφαιριστές για να κερδίζουν γνώσεις.

Με τη σειρά τους, μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας μας και να έχουν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Την αρχή την κάναμε με τον Διονύση Τσίνα 18 χρόνων αριστερό μπακ και τον Κωνσταντίνο Βλαντούση 16 χρόνων αριστερό εξτρέμ.
Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Γκούμα.
Ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μοσχάτου διετέλεσε αρχηγός στην ομάδα των νέων και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα παίρνοντας εμπειρίες και από την Γ Εθνική.
Τον Θοδωρή τον διακρίνουν:
Δυνατότητα κριτικής σκέψης, ώριμη προσωπικότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του, συνεργατικότητα, πειθαρχεία.
Θοδωρή σε καλωσορίζουμε στην ομάδα του ΑΟ Καραβά και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35