social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Σε συζητήσεις με Μουζακίτη και όχι μόνο!

Αιολικός: Σε συζητήσεις με Μουζακίτη και όχι μόνο!

Κοντά σε μια πολύ δυνατή προσθήκη βρίσκεται ο Αιολικός, που έχει φέρει στη Λέσβο τον Αλέξανδρο Μουζακίτη.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός διαθέτει παραστάσεις από τη Super League, αφού έχει συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό κατά τη διετία 2012-14, ενώ έπαιξε και από μισή σεζόν σε Νίκη Βόλου και Πανιώνιο (2014-15). Ακολούθως βρέθηκε για δύο χρόνια στη Σπάρτη, αγωνιζόμενος στη Β' Εθνική, ενώ μετρά και μία σεζόν στον Κρόνο Αργυράδων της Γ' Εθνικής. Πέρυσι, ο Μουζακίτης έπαιξε στη Β' Κατηγορία της Κύπρου με τον Ύψωνα (29 ματς, 5 γκολ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" Αιολικός και Μουζακίτης βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και ο παίκτης συμμετέχει στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο αυριανό φλικό με την ΑΕΚ Β'.

Εφόσον αποκτηθεί τελικά από τον Αιολικό, ο Μουζακίτης θα αποτελέσει μια εξαιρετική λύση μεσοεπιθετικά, προσθέτοντας επιλογές στον προπονητή μετά την απόφαση της ομάδας να μην προχωρήσει η κλεισμένη μεταγραφή του Μπουντόπουλου. Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία, με παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες και διάθεση να επανέλθει σε αυτές, μέσα από τον Αιολικό, έχοντας πειστεί για το πρότζεκτ της ομάδας.

Η διοίκηση του Αιολικού έχει συνεχώς ανοιχτές «κεραίες», αφού πλην του Μουζακίτη που προορίζεται για το επιθετικό τρίτο, υπάρχουν επαφές και με ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός πληρέστατου ρόστερ.

sportlesvos.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35