social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάπιος: Να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Αστέρα στην Γ' Εθνική

Πάπιος: Να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Αστέρα στην Γ' Εθνική

Ο Δημήτρης Πάπιος έχει αποδείξει περίτρανα την αγάπη του για τον Αστέρα Βάρης αφού επί των ημερών του η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο συμμετέχοντας πλέον στην Γ' Εθνική.

Σήμερα η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ρίχνεται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής με τον κ. Πάπιο να παραχωρεί την εξής δήλωσε

"Είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο και το γνωρίζουμε. Το μυστικό μας είναι ότι κρατήσαμε τον περσινό κορμό (80%) και νομίζω ότι είναι διαφήμιση για την Ανατολική Αττική να υπάρχει ο Αστέρας στην Γ' Εθνική και να προσπαθήσει να διαπρέψει αφού θα ανεβάσει και το επίπεδο της Ένωσης. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο μας όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και από θέμα φιλοξενίας. Σε όλα τα επίπεδα προσπαθούμε να δείξουμε ότι η ΕΠΣΑΝΑ έχει κάνει βήματα πολλά. Τα ταξίδια μας στις άλλες Ενωσης δείχνουν ότι προερχόμαστε από μια Ένωση που έχει να δώσει πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άρα πρέπει να έχει και λόγο στην ΕΠΟ η Ανατολική Αττική. Αυτό θα πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ΕΠΣΑΝΑ. Είναι λυπηρά αυτά που συνέβησαν στο Κρυονέρι και δεν πρέπει να βλέπουμε τέτοια περιστατικά στην ΕΠΣΑΝΑ".

Ερωτηθείς εάν μπορεί ο Αστέρας να πρωταγωνιστήσει ο κ. Πάπιος τόνισε

"Αυτό θα είναι κάτι το οποίο ίσως φανεί το Δεκέμβριο. Εκεί θα κάνουμε έναν μίνι απολογισμό διότι όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Εφόσον είμστε ψηλά θα ενισχυθεί η ομάδα στο βαθμό που χρειάζεται ούτως ώστε ο Αστέρας Βάρης να πρωταγωνιστήσει. Το αν θα καταλήξουμε πρώτοι, ή δεύτεροι ή τρίτοι δεν μπορώ να το ξέρω, όμως θα πρέπει να περιμένετε ότι ο Αστέρας θα ενισχυθεί". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35