social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Θύελλα Ραφήνας και Ακράτητο

Ισοπαλία για Θύελλα Ραφήνας και Ακράτητο

Στο 2-2 έμειναν Θύελλα Ραφήνας και Ακράτητος.

Προηγήθηκε στο σκορ νωρίς, βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 1-2 και τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Δημητρίου -ο ίδιος είχε σκοράρει και στο 8΄- κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει αλλά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.


Το 2-2 σίγουρα αφήνει περισσότερη λύπη, παρά χαρά για τους Λιγνιτωρύχους, που παίρνοντας ισοπαλία στην Μυτιλήνη την προηγούμενη αγωνιστική, ήθελε το τρίποντο πάση θυσία. Σήμερα η Θύελλα δεν ήταν καλή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη παρότι ευτύχησαν μόλις στο 8ο λεπτό να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να βάλουν την ομάδα σε τροχιά νίκης, εντούτοις “κάθισαν” αγωνιστικά, έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν άριστα τα λάθη της άμυνας και με τος Καραγιάννη και Μιχάλη πήγαν στα αποδυτήρια με 2-1 υπέρ τους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι, έκλεισαν στα καρέ τος φιλοξενούμενους, πέτυχαν ένα γκολ όπου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, είχαν ένα δοκάρι και ισοφάρισαν στο 93′ . Παρόλα αυτά δεν είχαν την ηρεμία και το καθαρό μυαλό να βάλουν τη μπάλα κάτω και να βγάλουν φάσεις. Συν το γεγονός της απουσίας των Μπουντάκη, Μιχ. Παπαδόπουλου, αλλά και την όχι καλή αγωνιστική κατάσταση κάποιων παικτών που επέστρεψαν από τραυματισμό, και δεν είναι 100% έτοιμοι, έχουν φέρει την ομάδα σ αυτό το… αδιέξοδο.

Δείτε ακόμα: Γ' Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής (25/10) - Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Θύελλα
Ο κόουτς των Λιγνιτωρύχων έχει ανακατέψει την τράπουλα, κι ενώ επιθετικά έχουν βρεί τον τρόπο να σκοράρουν, τουλάχιστον στα δύο τελευταία ματς, η άμυνα είναι αυτή που κάνει… νερά και δέχεται γκολ.

Ο Ακράτητος από την άλλη κατέβηκε παθιασμένος για να μην φύγει με τρίτη σερί ήττα και χάρη στην μαχητικότητα, την δύναμη και την αυταπάρνηση των παικτών του, λίγο έλειψε να πάρει το πρώτο τρίποντο. Όλοι τους έπαιξαν ψυχωμένα, εμείς διακρίναμε τον Βουρνάζο που ήταν η “κολόνα” της άμυνας, ο Τσιγγόπουλος που προκάλεσε αναταραχή στην άμυνα των γηπεδούχων και τους Μιχάλη, Καραγιάννη.

Δείτε ακόμα: ΕΠΣΑΝΑ: Live οι αγώνες του Σαββάτου (24/10)
Το φιλμ του αγώνα

Στο 8΄ ο Δημητρίου βρήκε δίκτυα από κοντά μετά από εξαιρετική προσπάθεια του δαιμόνιου Παντελίδη κι έκανε το 1-0. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον απόντα Μπουντάκη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στο 22΄ με ωραίο μακρινό σουτ ο Καραγιάννης ισοφάρισε σε 1-1

Στο 36΄ μετά από πάσα του Τσιγγόπουλου ο Καραγιάννης λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα

Στο 41΄ ο Μιχάλης έκανε το 1-2 με δυνατό σουτ στην γωνία του Πάντου

Στο 58΄ ο Τσαπουράς απείλησε την εστία των Λιγνιτωρύχων από εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο

Στο 59΄ ο Γεραγωτέλλης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Μουζάκη, ο διαιτητής δείχνει σέντρα, ο βοηθός δεν σηκώνει το σημαιάκι του, όμως μετά από τις αντιδράσεις των παικτών του Ακράτητου προς τον βοηθό, εκείνος φώναξε τον διαιτητή και ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ

Δείτε ακόμα: Σοκ! Έντεκα τα κρούσματα κορονοϊού στο Λαύριο!
Στο 64΄ φοβερό γυριστό του Παντελίδη η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ακράτητου

Στο 84΄ επικίνδυνη κεφαλιά του Δημητρίου κατέληξε σε κόρνερ για την ομάδα του και

Στο 93΄ ο Δημητρίου σημείωσε εξ επαφής το τελικό 2-2.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Στεφ. Ξηρογιάννη με βοηθούς τους Παν. Σέρρα και Αβρ. Νέγρη

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Ντόσκας (77΄Μαργέτης), Μανδύλης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (53΄ Ζέκιο), Αράπης, Σουλτανίδης, Δημητρίου, Παντελίδης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Παναγ. Λουμάκης – Χάρης Κοπιτσής): Μουζάκης, Καριατλής, Μιχάλης (90΄ Φιλίππου), Μιχαηλίδης, Βουρνάζος, Αμπάρα, Κοντιζάς, Τσαπουράς, Τσιγγόπουλος (65΄ Ρούμπος), Καραγιάννης, Ρεμούνδος.

irafina.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35