social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: «Προβληματική η χρονιά σε όλα τα επίπεδα»

Μεσολόγγης: «Προβληματική η χρονιά σε όλα τα επίπεδα»

Η Θύελλα Ραφήνας δικαιως χαρακτηρίζεται τα τελευταία χρόνια παραδοσιακή δύναμη στην Γ' Εθνική αφού κάθε χρόνο εμφανίζεται ανταγωνιστική έχοντας συγκεκριμένη ταυτότητα στο παιχνίδι της.

Σε αυτό έχει συμβάλλει ο εορτάζων σήμερα προπονητής της ομάδας, Νίκος Μεσολόγγης. 

Ο πρώην προπονητής του ΑΟ Λουτρακίου μίλησε για τα όσα έχει σημειώσει η ομάδα μέχρι στιγμής λέγοντας

"Εμείς προλάβαμε και αγωνιστήκαμε σε τρία ματς αφού το τέταρτο παιχνίδι που ήταν να δώσουμε αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης με τα κρούσματα. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει καλύτερα πράγματα αφού στις δυο εντός έδρας ισοπαλίες θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε μια νίκη τουλάχιστον. Το σημαντικότερο κομμάτι όμως ήταν ότι είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς με τους Παπαδόπουλο και Μπουντάκη συν ότι υπήρχαν παίκτες που είχαν σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μας (Χαρακτίδης, Ζέκιο) και δεν ήταν στο 100% αφού είχαν επανέλθει από τραυματισμούς. Παράλληλα, αν αναλογιστούμε κάποια επιπόλαια λάθη που κάναμε στο αμυντικό μας κομμάτι εξηγείται αυτή η συγκομιδή''.

Για τη χρονιά και το πως επηρεάζεται το ποδόσφαιρο, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

"Νομίζω ότι είναι σίγουρα μια προβληματική χρονιά. Έχουμε να κάνουμε με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ξέρουμε πως θα είναι η κατάσταση τους και νομίζω ότι αυτό αποτελεί ερωτηματικό για όλες τις ομάδες. Το πως θα γυρίσουν οι παίκτες σε επιθυμητά επίπεδα είναι άγνωστο''.

Για το επίπεδο του ομίλου, ο κ. Μεσολόγγης: 

"Παρ' όλο που είδαμε μόνο 4 αγωνιστικές, βλέπουμε ότι υπάρχουν καλές ομάδες που είναι δυσκολοκατάβλητες. Υπάρχει ενθουσιασμός από ομάδες που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία και νομίζω ότι έδειχνε ότι θα ήταν ένας ισορροπημένος όμιλος πλην ελάχιστων ομάδων που έδειξαν να ξεχωρίζουν. Αυτά βέβαια συνέβησαν πριν τη διακοπή και αποτελεί ερωτηματικό επαναλαμβάνω για όλους πως θα εμφανιστούν όλες οι ομάδες'.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35