social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαϊβεράς: «Δεν μας υπολόγιζαν αλλά απαντούσαμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο»

Λαϊβεράς: «Δεν μας υπολόγιζαν αλλά απαντούσαμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο»

Παρότι στα μέσα του καλοκαιριού υπήρξε σκοτάδι στο στρατόπεδο του Αίαντα Σαλαμίνας αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής εν τέλει οι άνθρωποι του νησιού συσπειρώθηκαν, έτρεξαν σημαντικά ζητήματα και έδειξαν ότι εφόσον υπάρχει θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

Οι κυανόλευκοι, παρότι σε αρκετούς δεν γέμιζαν το μάτι ως σύνολο, τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές απέδειξαν ότι μία καλή ομάδα για να αποδώσει θα πρέπει πρέπει να γίνει οικογένεια. Ο Αίας όχι απλά έγινε οικογένεια αλλά φρόντισε κάθε Κυριακή με τις εμφανίσεις του να αποδεικνύει ότι διαθέτει ένα σύνολο που μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο από μία απλή παραμονή, όντας στην κορυφή του 8ου ομίλου με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς. Πρωτεργάτης σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία που έχει ομάδα της Σαλαμίνας είναι προπονητής Βαγγέλης Λαϊβερας, ο οποίος καθοδηγεί το καράβι με ασφάλεια σε... ήρεμα νερά. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος έδωσε το στίγμα του εξηγώντας το λόγο που ο Αίας Σαλαμίνας βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης λέγοντας: "Στην αρχή δεν γνωρίζαμε εάν η ομάδα θα είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει στη Γ Εθνική λόγω κάποιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν όμως με τη συσπείρωση του κόσμου και της διοίκησης ο Αίας Σαλαμίνας απέδειξε για ακόμα μία φορά το μεγαλείο του. Όσον αφορά το λόγο που ήρθα στο σύλλογο, από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου καθώς με συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί με την Σαλαμίνα έχοντας διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής ενώ αγωνίστηκα και σαν ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη ομάδα. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν έξυπνα και κατορθώσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα η οποία έχει ταυτότητα και αυτό νομίζω αποδεικνύεται κάθε Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο. Εξαρχής υπήρχε θετικό κλίμα στο σύλλογο, κάτι που ξεκινούσε από τη διοίκηση και έφτανε μέχρι το τελευταίο μέλος της ομάδας. Πιστέψαμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και γνωρίζαμε βάση της εμπειρίας που έχουμε ότι θα ήταν δύσκολο να μην πετύχουμε εφόσον ήμασταν κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι 100% συγκεντρωμένοι. Το αποτέλεσμα νομίζω είναι άκρως θετικό καθώς όταν μία ομάδα δεν την υπολογίζει κανείς και την 4η αγωνιστική βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών αυτό απαντάει σε κάθε αμφισβήτηση. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, καθώς νέοι άνθρωποι τρέχουν καθημερινά για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι πολύτιμοι χορηγοί της περιοχής που στηρίζουν το σύλλογο και ζουν την κάθε στιγμή μαζί μας".

Ασφαλώς ο έμπειρος προπονητής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κομμάτι της πανδημίας που έχει επηρεάσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λέγοντας: "Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στο γήπεδο και αυτή τη στιγμή κάθονται κλειδωμένοι στα σπίτια τους σίγουρα επηρεάζονται. Νομίζω ήταν αυστηρή η απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα καθώς μιλάμε για ανοιχτά γήπεδα και τεράστιους χώρους όπου ο κίνδυνος είναι λιγότερος σε σχέση με τις άλλες δραστηριότητες που κάνουμε καθημερινά. Θα πρέπει να το ξανασκεφτεί η πολιτεία και να μας δώσει όσο δυνατόν πιο γρήγορα το "οκ" για να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε και να συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35