social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λένγκα: Μπορεί να φτάσει ψηλά το Κερατσίνι

Λένγκα: Μπορεί να φτάσει ψηλά το Κερατσίνι

Το Κερατσίνι παρότι "έτρεξε" το καλοκαίρι για να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς το σχεδιασμό του, έδειξε τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι 'Πειραιώτες" έχοντας στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που διψούν... για διάκριση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα παιχνίδια, με τους ροσσονέρι να μετρούν στα ματς με Αετό Λουτρών, Πυθαγόρ, Καραβά και Αιολικό, μια νίκή, μια ισοπαλία και δυο ήττες.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει φέτος με τη φανέλα του Κερατσινίου είναι ο Κλαούντιο Λένγκα ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει η ομάδα μέχρι τώρα λέγοντας: 
"Η πορεία μας είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής. Είμαστε μία ομάδα με καινούριους παίχτες και δουλεύουμε πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει μία οικογένεια και παίζουμε όλη για την φανέλα. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά σαν ομάδα άλλα αυτό θέλει χρόνο και δουλεία".
Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η επιστροφή στις προπονήσεις είναι κοντά, ο ίδιος τόνισε: "Θεωρώ πως πρέπει να επιστρέψουμε στην δράση γιατί πολύ άπλα ζούμε για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα και να έχουμε όλοι την υγεία μας για να είμαστε έτοιμοι όταν με το κάλο επιστρέψουμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35