social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σέρβο επιθετικό ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λάρισας πριν το ματς με τον Ιωνικό

Σέρβο επιθετικό ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λάρισας πριν το ματς με τον Ιωνικό

Πριν από τον αγώνα με τον Ιωνικό ο Απόλλωνας Λάρισας προχώρησε σημαντική μεταγραφική επιτυχία αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρβο επιθετικό, Νεμάνιο Ομπράντοβις.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι 31 χρονών και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει περάσει και από τη χώρα μας για λογαριασμό των Λαμίας και Κέρκυρας.

Το δελτίο τύπου

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής!

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλοντας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο Απόλλωνας και κατόπιν της σύμφωνης άποψης του νέου τεχνικού μας, κ. Κώστα Φραντζέσκου, συμφώνησε με τον υψηλόσωμο Σέρβο επιθετικό Nemanja Obradovic.


O Obradovic που έχει ύψος 1.89 (84 κιλά) έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του εξωτερικού (μεταξύ αυτών οι Rad Belgrad, Vozdovac, Cwkaricki, Metalurg Donetsk, Kisuarda, Spartak Subotica, Indija), ενώ είχε παίξει και στην ελληνική Super League 1 με την φανέλα της Κέρκυρας το 2014 και της Λαμίας το πρώτο εξάμηνο του 2015.

O Nemanja που είναι γεννηθείς στις 29 Μαϊου 1989 στο Βελιγράδι, παίζει τόσο σαν σέντερ φορ, όσο και σαν “κρυφός” κυνηγός, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό επιθετικό που δύσκολα μπορεί αντίπαλος αμυντικός να τον εκτοπίσει, ενώ δείχνει δεινότητα στο σκοράρισμα!


Όλοι στον Απόλλωνα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Nemanja θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Obradovic που βρίσκεται ήδη στην Λάρισα, θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα μας, ενώ στα γραφεία του Απόλλωνα, τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.

Ο Nemanja Obradovic θα πάρει την φανέλα με το Νο 25.

O Obradovic προέρχεται από αγωνιστική εγρήγορση με την Indija στην λίγκα της Σερβίας, όπου είναι τέταρτη στην βαθμολογία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35