social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ιωνικό, 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ιωνικό, 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

Στη 2η θέση σκαρφάλωσε ο Ιωνικός που κέρδισε και τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 επικρατώντας με 1-0.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού έχοντας καλή ψυχολογία μετά το διπλό που πήρε στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, πανηγύρισε το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και πλέον δείχνει ότι πατάει εξαιρετικά στην κατηγορία.

Το τέρμα που έκρινε το ματς σημείωσε ο Ματίας Κάστρο στο 56' χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη (4η στο πρωτάθλημα) στην ομάδα του.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Αμπουντ Ομάρ που βγήκε με αναγκαστική αλλαγή δίνοντας τη θέση του στον Μουστάκη.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Ιωνικός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς ανεβάζοντας στροφές μετά την πρώτη μισή ώρα. Στην επανάληψη και μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι είχαν ως κύριο στόχο να διαφυλάξουν τα νώτα τους.

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτεες στο 88' λόγω αποβολής του Μπρίτο με δεύτερη κίτρινη ενώ στο ίδιο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο προπονητής των μπλε, Δημήτρης Σπανός.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

8' Ο Ιωνικός φτάνει κοντά σε απειλητική κατάσταση, όταν ο Αμπούντ-Ομάρ γύρισε τη μπάλα από δεξιά όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων πρόλαβαν τον Κάστρο

22' Ο Λευτέρης Ματσούκας εκμεταλλεύτηκε την διαγώνια μπαλιά του Φαζού και μπήκε στην περιοχή όμως το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Αστρά.

37' Ο Ομάρ με τρομερή ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκοψε τη μπάλα στον Πλατέλλα που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

41' ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.  Ο Γιάκος κάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ

45' ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Πλατέλλας μετά από φάουλ αριστερά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μανώλη Φαζό, όμως η κεφαλιά του Κρητικού αμυντικού πέρασε μόλις άουτ.

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Πλατέλλας γύρισε τη μπάλα και ο Κάστρο ανενόχλητος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τον Ιωνικό

86' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Ρόλε έκλεψε τη μπάλα και έστρωσε έτοιμο γκολ στον Κάστρο όμως ο τελευταίος είχε κάνει ένα βήμα πιο μπροστά με αποτέλεσμα το σουτ να καταλήξει με αργό ρυθμό στην αγκαλιά του Αστρά.

89' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Μπρίτο αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδου΄χους.

Στο ίδιο λεπτό αποβάλλεται ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ Ομάρ (77' λ.τρ. Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιασσέ (64' Τιεντσέ), Ματσούκας (64' Μπρίτο), Ρολε (90+3' Τσιριγώτης), Πλατέλλας (90+3' Μάναλης), Κάστρο

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος) Αστράς, Σκούπρας (78' Νύκταρης), Γκόλιας, Καρίκι, Μόρας, Μπαλογιάννης (37' λ.τρ. Λίταινας), Μπαστιανος (59' Ντα Κάμπο), Χατζής, Αθανασιάδης (58' Τασιουλής), Μπάλλας (59' Μπάμπης), Γιάκος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35