social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το μυαλό στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Το μυαλό στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Προπόνηση σε δύο διαφορετικά γκρουπ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.

 
Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, έκαναν αποκατάσταση, μασάζ και κρυοθεραπεία, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν, γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός κανονικού προγράμματος, έμεινε ο Αμπούντ-Ομάρ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική.
 
Από ενόχληση, ταλαιπωρείται και ο Παναγιώτης Κόρμπος, ενώ ο Ανδρέας Βλαχομήτρος ακολουθεί μέρος της προπόνησης. Ο Σπύρος Φουρλάνος, πήρε χθες Τετάρτη (10/2) εξιτήριο μετά την επέμβαση στο γόνατο, ρήξης πρόσθιου χιαστού. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ξεκίνησε ήδη με κάποιες ισομετρικές ασκήσεις και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης που προβλέπεται. 
 
Η αυριανή (Παρασκευή 12/2) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ η μίνι προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στο γήπεδο της Νεάπολης (Κυριακή 14/02/2021 14:45 ERTSPORTS 2), θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (13/2). Για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπρίτο, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.
 
*Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35