social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιχείρηση προσγείωση στον Ιωνικό

Επιχείρηση προσγείωση στον Ιωνικό

Προπόνηση σε δύο διαφορετικά γκρουπ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.


Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, έκαναν αποκατάσταση, μασάζ και κρυοθεραπεία, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν, γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Μανώλης Φαζός, που δέχτηκε στο χθεσινό παιχνίδι ένα χτύπημα, έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Επίσης, εκτός κανονικού προγράμματος, είναι ο Αμπούντ-Ομάρ που ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό και κάνει θεραπεία, όπως και ο Αρμίντο Μπρίτο, που έχει κι αυτός ενοχλήσεις. Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά, ενώ ο Σπύρος Φουρλάνος ακολουθεί μετεγχειρητικές ασκήσεις και θα μπει σιγά-σιγά στο στάδιο αποκατάστασης. Εκτός για τον αγώνα της Τετάρτης (17/2) με τη Δόξα Δράμας, είναι ο τιμωρημένος Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ λόγω της αποβολής του.
Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (Τρίτη 16/2), περιλαμβάνει προπόνηση και ολοκλήρωση της μίνι προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Δόξα Δράμας – Ιωνικός, στο γήπεδο της Δράμας (Τετάρτη 17/2/2021, 13:30 ERTSPORTS). Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Δημήτρη Σπανό που θα πετάξει το απόγευμα στις 18:20 από το Ελ. Βενιζέλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35