social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Φαζό, Αμπούντ-Ομάρ

Χωρίς Φαζό, Αμπούντ-Ομάρ

Θεραπεία για του Μανώλη Φαζό και Αμπούντ-Ομάρ στον Ιωνικό.

 

Προπόνηση σε δύο διαφορετικά γκρουπ περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/2) για τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.

Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι στη Δράμα, στην ήττα από τη Δόξα, έκαναν αποκατάσταση, μασάζ και κρυοθεραπεία, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν, γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός κανονικού προγράμματος είναι ο Μανώλης Φαζός, που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και ο Αμπούντ-Ομάρ, που έχει μυϊκό σπασμό. Και οι δύο, ακολουθούν θεραπεία.

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά, ο Σπύρος Φουρλάνος ακολουθεί μετεγχειρητικές ασκήσεις και μπαίνει στο στάδιο αποκατάστασης. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Αρμίντο Μπρίτο, ενώ ο Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ εξέτισε την τιμωρία του στη Δράμα και βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Ο Ιωνικός θα ολοκληρώσει τη μίνι προετοιμασία του για το κυριακάτικο (21/2) εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης (14:45 ΕΡΤ 3), με προπόνηση την Παρασκευή (19/2) και το Σάββατο (20/2).

*Πριν την έναρξη της προπόνησης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35