social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμος να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της SL2 ο Ιωνικός

Έτοιμος να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της SL2 ο Ιωνικός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το αυριανό ντέρμπι που ακολουθεί αύριο στις 14.45 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Οι Νικαιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και παράλληλα στην κορυφή μετά την ήττα στη Δράμα από την Δόξα, προκειμένου να εκθρονίσουν τον Εργοτέλη που έχει ματς περισσότερο μετά τη νίκη σήμερα επί της Παναχαϊκής και για να αποσπαστούν 4 βαθμούς από τους Βοιωτούς.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ισαάκ Κονέ, καθώς και ο Τιεντσέ που εξέτισε την τιμωρία του.
Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και οι Μανώλης Φαζός, Αρμάντο Μπρίτο και Αμπουντ Ομάρ.
Η ενημέρωση της ομάδας
Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Λεβαδειακό (Κυριακή 21/2, στις 14:45 - ΕΡΤ 3).
Σε κανονικούς ρυθμούς, γυμνάστηκε ο Αμπούντ-Ομάρ, που ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό, και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Το κανονικό πρόγραμμα, ακολούθησαν και οι Μανώλης Φαζός-Αρμίντο Μπρίτο. Εκτός είναι, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και ο Σπύρος Φουρλάνος που ακολουθεί μετεγχειρητικές-ισομετρικές ασκήσεις. Ο Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ, εξέτισε την τιμωρία του στη Δράμα και επιστρέφει. Για πρώτη φορά στην αποστολή, βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ισαάκ Κονέ.
Η αποστολή της ομάδας μας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ, Ισαάκ Κονέ, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35