social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπανός: «Έπρεπε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι»

Σπανός: «Έπρεπε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής οτυ Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά

"Νομίζω είμαστε καλύτεροι. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε ένα καλό διάστημα. Λίγο με τις αψιμαχίες που έγιναν χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει γιατί ήδη αυτό μας στοίχισε μια αλλαγή του Ομάρ. Ήταν τόσο εκνευρισμένος που μπορεί να έβγαινε. Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαμε καλή απόδοση, το πάνω χέρι και την κυριαρχία, αλλά ξέρετε όμως το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Δεν μπορώ να έχω καμία στεναχώρια από την προσπάθεια τους συνεχίζουμε". 

Σε ερώτηση για το χειροκρότημα του κόσμου του Ιωνικού και τα συγχαρητήρια που έδωσε ο ίδιος στον Λεβαδειακό, ο κ. Σπανός απάντησε

"Κοιτάξτε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Τα 90' μόνο.. Απλώς είμαστε στεναχωρημένοι γιατί αυτή η ομάδα σήμερα με την απόδοση της έπρεπε να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Δεν το έκανε, έγινε μια στατική φάση και το πλήρωσε. Όμως οι καλές ομάδες και οι άνθρωποι που είναι επαγγελματίες πρέπει να γυρίσουν γρήγορα αυτή την κατάσταση". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35