social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγκας ο Ιωνικός απέδρασε με το διπλό από τα Χανιά και πέρασε πρώτος

Μάγκας ο Ιωνικός απέδρασε με το διπλό από τα Χανιά και πέρασε πρώτος

Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Ιωνικός επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της Superleague 2 αφού νίκησε στα Χανιά την ομώνυμη ομάδα με 0-1 για την 11η αγωνιστική.

Το γκολ του Ματίας Κάστρο στο 45+1' ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους που πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο κλείνοντας τον α' γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Στο 18' ο Ματσούκας σούταρε άουτ, ενώ στο 21' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Καρλιτο. Στο 24' ο Ομάρ είδε το σουτ που έκανε να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά του α' μέρους ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Κάστρο έχοντας και το πλεονέκτημα του παραπάνω παίκτη. Στο β' μερος τα Χανιά μπήκαν δυνατά όμως στο 47' το σουτ του Μασένα πέρασε έξω από το γήπεδο.

Στο 52' ο Μπαρμπίγια εκτέλεσε το φάουλ όμως ο Γκίνης είδε τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 61' η κεφαλιά του Γκίνο δεν βρήκε εστία ενώ στο 70' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν αποβλήθηκε ο Τιεντσέ με δεύτερη κίτρινη σε μια αυστηρή απόφαση. Στο 77' ο Βρεττός σούταρε όμως και πάλι ο Γκίνης έδειξε τα αντανακλαστικά του. 
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης(77' Βρεττός), Γκίνο(46' Σουντουρά), Μπραμπίγια(62' Δημητριάδης), Κάρλος, Βασιλόγιαννης(77' Σωτηράκος), Μασένα, Διαμαντόπουλος.(26' Πλέγας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Ματσούκας(85' Βλαχομήτρος), Ρόλε(75' Μπρίτο), Πλατέλλας(75' Πογοσιάν), Κάστρο (90+4' Κοτσώνης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35