social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με γκολάρα Ανάκογλου η Παναχαϊκη 1-0 την Ξάνθη που καταρρέει

Με γκολάρα Ανάκογλου η Παναχαϊκη 1-0 την Ξάνθη που καταρρέει

Μετά από δυο αγωνιστικές η Παναχαϊκή επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης στο ντεμπούτο του Χρήστου Παρασκευόπουλου στον πάγκο των Αχαϊών.

Το εκπληκτικό γκολ του Ανάκογλου στο 8' (θύμισε Ιμπραϊμοβιτς) ήταν αρκετό για να χαρίσει στους Πατρινούς το τρίποντο το οποίο τους φέρνει στην 5η θέση με 17 βαθμούς.

Αντίθετα η Ξάνθη είδε να απομακρύνεται 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και το έργο της όσον αφορά την υπόθεση άνοδος δυσκολεύει σημαντικά.

Στις κερκίδες της Αγυιάς βρέθηκε ο Μπάμπης Τεννές που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ακριητών.

Όσον αφορά το ματς η Παναχαϊκή διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της 1-0 έχοντας και διπλή ευκαιρία για να τελειώσει το ματς στο 63' και 64 με τον Αραβίδη.

Στο 53' η κεφαλιά του Θυμιάνη πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 78' ο Σιατραβάνης γύρισε τη μπάλα από αριστερά όμως κανένας συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Παρασκευόπουλος) Κολοβούρης, Πάνος, (73' Σταμόπουλος) Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Πατάπης, Μουστακόπουλος (73' Μασουρας), Μπρους, Ανάκογλου (82' Παπαδόπουλος), Μπάτροβιτς (59' Τσερούτι), Γιούσης, Αραβίδης

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Μαραντάς): Ίτζο, Τσαμούρης, Γουέκερ, Κέβιν (73' Μικελτάτζε), Μπριλάντε, Θυμιάνης (68' Τεσίγια) Σιατραβάνης (90' Γιούρμαν), Πέτροβιτς, Βόλτερς (73' Ντίνας), Τάτος, Καπνίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35