social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δόξα Δράμας – Χανιά προαναγγελία

Δόξα Δράμας – Χανιά προαναγγελία

Μετά από ένα πρώτο γύρο, που ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ για την ιστορία της κατηγορίας, γίνεται και το ξεκίνημα του δεύτερου. Μέσα σε 44 ημέρες οι ομάδες έπαιξαν από 11 αγώνες, πλην των δύο της Δόξας Δράμας που εκκρεμούν.

Χρονικά η σέντρα του δεύτερου γύρου γίνεται στη Δράμα, όπου 13.30 ξεκινά ο αγώνας της Δόξας με την ΠΑΕ Χανιά, δύο ομάδες ισόβαθμες στην 8η θέση.

Η ΠΑΕ Χανιά δεν πρόλαβε πέρσι να ταξιδέψει στη Δράμα με τη διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι παίζει για πρώτη φορά εκεί με το νέο της όνομα. Σαν Κισσαμικός είχε πάρει ισοπαλία 1-1 τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ η Δόξα είχε επικρατήσει 1-0 τον Ιανουάριο του 2019.

Ο προπονητής της ΠΑΕ Χανιά Νίκος Παπαδόπουλος, που θα είναι για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο της, θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ακριτική πόλη, αφού στις 10 Φεβρουαρίου είχε ταξιδέψει και με την Παναχαϊκή εκεί, σε παιχνίδι που τελείωσε 0-0.

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε με ήττα στην έδρα της από τον Διαγόρα, αλλά στη συνέχεια δεν έχασε τέσσερα, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα νίκησε τους δύο πρώτους της βαθμολογίας του πρώτου γύρου, Εργοτέλη και Ιωνικό! Αφού έχασε και τα τρία πρώτα παιχνίδια που έδωσε, η Δόξα έχει τώρα μια ήττα στα έξι τελευταία.

Η ΠΑΕ Χανιά προέρχεται από δύο ήττες, ενώ εκτός έδρας ξεκίνησε με τέσσερις ισοπαλίες, πριν χάσει από τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35