social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Τσέλιο ο Εργοτέλης 2-3 τον Ιωνικό στη Νεάπολη

Με σούπερ Τσέλιο ο Εργοτέλης 2-3 τον Ιωνικό στη Νεάπολη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσέλιο που πέτυχε χατ-τρικ ο Εργοτέλης απέδρασε με το διπλό από τη Νεάπολη επικρατώντας με 2-3 του Ιωνικού πέροντας προβάδισμα στην μάχη της πρώτης θέσης αφού ξέφυγε 4 βαθμούς από τους Νικαιώτες.

Ο νεαρός άσος παρότι η ομάδα του βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ απάντησε με ισάριθμα τέρματα ενώ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με το 2-3.

Μόλις στο 3' ο Ρολε έκανε το 1-0 με σουτ μετά από πάσα του Νιασέ. Το τέρμα αυτο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών του Εργοτέλη θεωρώντας ότι ο μέσος του Ιωνικού ήταν οφσάιντ. Στο 7' ο Ποζατζίδης βρήκε τον Μανουσάκη όμως η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε άουτ. Στο 11' έγινε το 1-1 με σουτ του Τσέλιου. Στο 23' ο Ιωνικός είχε την μεγάλη ευκαιρία για να κάνε ιτο 2-1, όμως ο Κάστρο προ κενής εστίας αστόχησε. Στο 32' το σουτ του Πλατέλλα έφυγε άουτ για τον Ιωνικό, ενώ στο 36' ο Ομάρ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 51' ο Πλατέλλας μετά από ασίσ του Κάστρο έκανε το 2-1 με τον Εργοτέλη να απαντάει με τον Τσέλιο κάνοντας το 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 77' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης (25’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Αμπούντ Ομάρ, Κύργιας (46’ λ.τρ. Πογοσιάν), Φαζός, Γκοτσούλιας (84’ Μάναλης), Νιάσε (84’ Μπρίτο), Ρόλε (80’ Βλαχομήτρος), Ματσούκας, Πλατέλλας, Κάστρο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ, Ποζατζίδης (57' Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Αμπντουλαχί, Μανουσάκης (57' Μπουρσέλης), Κόνρααντ (86' Σαρρής), Κωστανάσιος (66' Κοκκίνης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35