social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Χανιά και Λεβαδειακό

Ισοπαλία για Χανιά και Λεβαδειακό

Χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ Χανίων-Λεβαδειακού. Λίγες ευκαιρίες και οι περισσότερες κυρίως για τον Λεβαδειακό καταγράφηκαν στα Περβόλια.

 Πηγή: athlitiko.gr

Οπως αποδέχτηκε, τα Χανιά είχαν διάθεση αλλά όχι δυνάμεις, από τις οποίες ξέμειναν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό ν’ αποσπά την ισοπαλία, που είναι η πρώτη μετά από δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας. Τα δε Χανιά χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο την εξάδα.

Οι δύο ομάδες είχαν από δύο μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι, τα Χανιά στο 21ο λεπτό με το σουτ στην κίνηση από τον Βασιλόγιαννη όπου ο Διαμαντόπουλος εξ επαφής δε μπόρεσε να βρει την μπάλα και να σκοράρει, ενώ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε τις μεγάλες φάσεις στο 77’ με την προβολή του Μυτίδη, με τον Κουτζαβασίλη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση και ουσιαστικά ν’ αποσοβεί το 0-1.

Τα Χανιά έχουν την ευκαιρία το επόμενο Σάββατο να δώσουν ένα ακόμα παιχνίδι εντός έδρας, ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Εργοτέλη στο ντέρμπι κορυφής

Οι φάσεις του αγώνα

 

7′ Φάουλ του Μεχία μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.
21′ Μεγάλη ευκαιρία από σέντρα του Καμαρά και σουτ στην κίνηση του Βασιλόγιαννη ο Διαμαντόπουλος δεν μπορεί να βρει την μπάλα και από το πόδι του Τσάπρα απομακρύνεται.
22′ Κόρνερ του Μπραμπίγια κεφαλιά του Γρομητσάρη άουτ.
32′ Σουτ του Μπραμπίγια άουτ.
51′ Σέντρα του Πολέτο κεφαλιά του Μυτίδη άουτ.
66′ Σέντρα του Παναγιωτούδη ο Νίλι κόβει τον Βρεττό με διαμαρτυρίες για χέρι.
71′ Μακρινό σουτ του Μεχία άουτ.
74′ Σουτ του Μυτίδη μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.
77′ Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, σέντρα από τον Μαρίνο προβολή του Μυτίδη και σπουδαία επέμβαση του Κουτζαβασίλη.
87′ Σουτ του Συμελίδη μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών) – Βεργέτης (Αργολίδας)
4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Μιγκέλ (5′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (73′ Ρέντζας), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης (84′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (65′ Καρτσαμπάς).

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου (88′ Δημόπουλος), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Πολέτο (79′ Συμελίδης), Μαρίνος (88′ Κονέ), Μιγκέλ (63′ Νίλι), Μυτίδης (79′ Τζιώρας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35