social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Καραϊσκάκης – Ιεράπετρα 2-3: Οξυγόνο με ιστορική πρώτη νίκη στην κατηγορία [vid]

ΑΕ Καραϊσκάκης – Ιεράπετρα 2-3: Οξυγόνο με ιστορική πρώτη νίκη στην κατηγορία [vid]

Η 13η αγωνιστική αποδείχθηκε γούρικη για τον ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς πέτυχε την παρθενική νίκη της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Superleague 2, και βέβαια πρώτη στη σεζόν.


Πηγή: sport365.gr
Η ομάδα του Τίμου Καβακά επικράτησε με 3-2 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης, σημειώνοντας ουσιαστικά ένα “εξάποντο” καθώς η ομάδα της Άρτας έχει επίσης στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Mόλις στο 7′ ο Λόβριτς με πλασέ από κοντά, έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 με τον Κούστα να δίνει την ”απάντηση” στο 20′ με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 40’ ο Χιντζίδης έκανε το 1-2, με ωραίο διαγώνιο σουτ, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και στο 53’ ο Δούμτσιος με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία για το 2-2. Ο ΟΦΙ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 65’, ξανά ο Κούστα από κοντά έκανε το 3-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Σοϊλεμεζόγλου, Θεολόγλου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (46′ Μαύρου), Γυφτόκωστας (64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Ταμπάς, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης (79′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (64′ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35