social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στη Ρόδο για τον Απόλλωνα Λάρισας

Διπλό στη Ρόδο για τον Απόλλωνα Λάρισας

Με γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 52', ο Διαγόρας ηττήθηκε 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας για την 14η αγωνιστική της Super League 2 και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς:

Πίεσαν οι "Θεσσαλοί"

Καλό ξεκίνημα από την ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου, η οποία στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης κράτησε τη μπάλα, πίεσε ψηλά και προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους αμυντικούς του Διαγόρα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φανεί απειλητική προς την εστία του Τσέλιου.

Ανέβασε στροφές ο "Γηραιός"

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Διαγόρας ανέβασε αισθητά την απόδοση του και στο 20' μετά από λάθος απομάκρυνση του Γλύκου, ο Λινάρδος έκανε το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα αουτ. Στο 31' ο Μασούρας με ωραία μπαλιά τροφοδότησε τον Γεωργίου, ο έμειρος μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα, έκανε το πλασέ, ωστόσο ο Καρρίκι απομάκρυνε σωτήρια για την ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λινάρδος με απευθείας εκτέλεση φαουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το φαουλ του Ντοριβάλ στο 37'.

Αιφνιδίασε ο Απόλλωνας

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, όταν στο 48' μετά από παράλληλο γύρισμα του Ντα Κάμπο, ο Αθανασιάδης με πλασέ στην κίνηση, σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Τσέλιου. Στο 52΄ο Γιάκος εκτέλεσε φαουλ, ο Αθανασιάδης έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δεν βρήκε "απάντηση" ο Διαγόρας

Μετά το γκολ του Αθανασιάδη, ο Διαγόρας θέλησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο παρά την κατοχή δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Γλύκου, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτησία

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών), Αλέξανδρος Καραθανάσης (Αν. Αττικής).

Τέταρτος: Bασίλης Στάμος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (53' Δημήτρουλας), Ρουγκάλας, Καρατάσιος (68΄Κονέ), Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (53' Αυγενικού), Λινάρδος, Γεωργίου (36' λ.τρ. Μανωλάκης), Αλάεθ (68' Σμυρλής), Μπαστακός.

Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Καρρίκι, Σκούπρα, Μόρας, Χατζής, Τζοβάρας (66' Γκόλιας), Λίταινας (85' Μπάλλας), Μπάμπης, Γιάκος, Ντα Κάμπο (80' Νύκταρης), Αθανασιάδης (85' Ομπράντοβιτς).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35