social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμος ο Εργοτέλης για Καραϊσκάκη

Έτοιμος ο Εργοτέλης για Καραϊσκάκη

Έπειτα από πρωινή προπόνηση που έλαβε χώρα στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, η ομάδα του Εργοτέλη δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον αυριανό της αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης (20/03 , 14.45).

Οι κιτρινόμαυροι ακολούθησαν πρόγραμμα μικρής διάρκειας το οποίο είχε ως στόχο το φορμάρισμα πριν τον αυριανό αγώνα. Έτσι μετά την προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην εκτέλεση στατικών φάσεων και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέϊος ο οποίος τραυματίστηκε (κάκωση) στο προχθεσινό ματς και αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις ημέρες. Παράλληλα να σημειώσουμε οτι ο νεαρος αμυντικός μέσος εχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Καραϊσκάκης (16η αγωνιστική) και στο ματς με τα Τρίκαλα (18η αγωνιστική).  

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι.  Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βοte, Αλεξάκης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης, Kwateng, Θεοδωράκης

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35