social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τιμαει τη μνήμη του μικρού Ζαχαρία ο ΟΦΙ

Τιμαει τη μνήμη του μικρού Ζαχαρία ο ΟΦΙ

Τιμαει τη μνήμη του μικρού Ζαχαρία ο Οφ Ιεράπετρας καθώς στο αυριανό ματς με τον Ιωνικό οι παικτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια

Με  μαύρα  περιβραχιόνια  θα  εμφανιστούν  οι  παίκτες  του  ΟΦΙ  , στον  αγώνα  της  Κυριακής  κόντρα  στον  Ιωνικό  την Κυριακή  στις  14.45  , στο Βουζουνεράκειο , λόγω  του  θανάτου του μικρού  Ζαχαρία  που έχει  συγκλονίσει όλη την Κρήτη.

 
ΟΦΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ  λοιπόν  αύριο  Κυριακή. Μιά  ακόμα  αναμέτρηση  ανάμεσα  στις  δύο ομάδες  τα  τελευταία τρία  χρόνια  στα οποία αυτές οι δύο ομάδες ανέβαιναν τις κατηγορίες χέρι -χέρι. Δύο ομάδες με άριστες  σχέσεις , παρά τον ανταγωνισμό των προηγουμένων ετών  και φυσικά άσχετα  με την χθεσινή ανακοίνωση του ΟΦΙ για την αυριανή διαιτησία ,η οποία θυμίζουμε ήταν  αυτή : http://ofierapetras.blogspot.com/2021/03/blog-post_19.html
 
Φέτος  βέβαια  οι  δύο ομάδες  έχουν αντιδιαμετρικούς στόχους. Η μια παλεύει για την άνοδο , η άλλη για την σωτηρία. Αύριο ο αγώνας είναι κρίσιμος  για τους  στόχους  και των δύο ομάδων.
Οι  παίκτες  του  ΟΦΙ  ξέρουν τι  πρέπει να  κάνουν είτε παίζουν με τον πρωτοπόρο όπως  είναι ο Ιωνικός είτε με τον τελευταίο. Και  μπορούν να το  κάνουν.  
 
Καλό  αγώνα  παιδιά.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35