social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γιουσης χάρισε τη νίκη στην Παναχαϊκή

Ο Γιουσης χάρισε τη νίκη στην Παναχαϊκή

Άξιος της μοίρας του ο Απόλλων Λάρισας , έκανε δώρο τη νίκη (1-0) στην Παναχαϊκή με τραγικό λάθος του Παναγιώτη Γλύκου.

 
Δώρο του... Παναγιώτη Γλύκου ήταν η επιστροφή της Παναχαϊκής στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Οι Κοκκινόμαυροι αν και από το 1 έπαιζαν στην Αγυιά με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να επικρατήσουν στην Αγυιά του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 στο ντεμπούτο του Χρήστου Καραπίτσου.
 
Οι Θεσσαλοί είναι άξιοι της μοίρας τους, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για περισσότερο από 70 λεπτά Και όχι μόνο αυτό. Δεν άσκησαν πίεση στον αντίπαλο δεν πήραν καμία βοήθεια από τον πάγκο και από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, είπαν να κάνουν το «δώρο» στην ομάδα της Πάτρας.
 
Οι Αχαιοί χωρίς ψυχολογία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, τις δηλώσεις Μπάρλου και τις διαδοχικές αλλαγές προπονητών, είδαν το παιχνίδι να «στραβώνει» πολύ νωρίς. Στο 11' ο Αραβίδης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, Αβίδης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Μπρους άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, βλέποντας σωστά δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Μπάλλα .
 
Ο διαιτητής Μπεκιάρης πάντως, στο 31' δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Μπάλλα για φάουλ στον Μπάτροβιτς, σε φάση - καρμπόν με αυτή της αποβολής του Μπρους. Λίγο αργότερα οι φωνές έγιναν πιο έντονες όταν ο πρώτος βοηθός Κοττoρός δεν υπέδειξε κόρνερ σε πεντακάθαρη φάση.
 
Η Παναχαϊκή κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό στο πρώτο 45λεπτο και απειλήθηκε μόλις δύο φορές, στο 19 με σουτ του Ομπράντοβιτς και στο 41' με μακρινό σουτ του Γκόλια. Τρία λεπτά αργότερα ο Μουστακόπουλος απείλησε την εστία του Γλύκου. Γενικά οι Θεσσαλοί έδειξαν τρανταχτές αδυναμίες στην επίθεση για μία ακόμα φορά, αφού σε επτά εκτός έδρας ματς είχαν βρει δίχτυα,
 
Αν και με παίκτη λιγότερο η Παναχαϊκή πήρε στο 52' το προβάδισμα από δώρο του Γλύκου. Ο Σκούπρα εκτέλεσε πλάγιο, ο Μόρας γύρισε στον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος αντί να πασάρει σε συμπαίκτη του την έδωσε στη Γιουση και εκείνος σκόραρε.
 
Ο Καραπίτσος στο πρώτο του παιχνίδι είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ατυχίες της Παναχαϊκής. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα του Απόλλωνα, με τον Κώστα Φρατζέσκο να έχει βέβαια το δικό του μερίδιο ευθύνης για την τραγική εμφάνιση.
 
 
 
Σκόρερ: 52' Γιούσης
 
Κόκκινη: 19' Μπρους
 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος Κολοβούρης,
 
Αποστολόπουλος (66' λ.τρ. Πάνος), Πατάπης, Μαρκοπούλιώτης, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Γιούσης (66' Λαρέα), Τσερούτι (21' Μουστακόπουλος ) , Μπάτροβιτς (66 λ.τρ. Κόκας), Αραβίδης (11' λ.τρ. Μασούρας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος)
 
Γλυκός, Γκόλιας (58 Γκουντρουμπής ) , Καρράκι, Μόρας, Σκούπρα, Λίταινας (46 Μπαλογιάννης ) . Μπάλλας (46' Μπάμπης), Χατζής, Γιάκος ( 58 Νύκταρης), Τζοβάρας (46' Ντα Κάμπο), Ομπράντοβιτς,

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35