social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

SL2: Η ακτινογραφία της 16ης αγωνιστικής

SL2: Η ακτινογραφία της 16ης αγωνιστικής

Μόνο μια από τις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κατάφερε να πετύχει νίκη στην 16η αγωνιστική και φυσικά ήταν η μεγάλη κερδισμένη. Ήταν ο Ιωνικός, που επικράτησε στην Ιεράπετρα με 2-1 και αποσπάστηκε στην κορυφή τρεις βαθμούς. Σκόραρε στο 84′ του αγώνα το νικητήριο γκολ και συνολικά έχει κερδίσει 11 βαθμούς από το λεπτό αυτό και μετά.

Οι υπόλοιπες ομάδες της εξάδας μάλλον απέτυχαν. Ο Εργοτέλης έπεσε από την κορυφή, μετά την ήττα στην έδρα του από την ΑΕ Καραϊσκάκης, που κατάφερε μετά από 16 παιχνίδια να φτάσει διψήφιο αριθμό βαθμών. Και αυτό το οφείλει στην εντυπωσιακή επέμβαση του αμυντικού της Αλέξανδρου Μπεκατώρου, που κράτησε το 0-1, βγάζοντας τη μπάλα σχεδόν μέσα από τα δίχτυα.

Την ήττα γνώρισε και ο Διαγόρας Ρόδου, τρίτη στη σειρά, και μάλιστα από ομάδα που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Τη Δόξα Δράμας, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε σαν πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μαυρία. Ο 25χρονος Καρδιτσιώτης πέτυχε δύο γκολ και είχε μια ασίστ στο 3-1, “πληγώνοντας” τον προπονητή που τον καθιέρωσε, τον Σάκη Θεοδοσιάδη. Ο Διαγόρας βρίσκεται σε πτώση, καθώς έχει δεχτεί επτά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του, ενώ είχε δεχτεί έξι στα 13 πρώτα!

Σαν… ήττα νιώθει ο Λεβαδειακός την ισοπαλία 0-0 στην έδρα του με τα Τρίκαλα. Δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των νικών, απέναντι σε μια ομάδα, που είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά το Σούλη Παπαδόπουλο. Ο 54χρονος τεχνικός έκανε ντεμπούτο με την 20η ομάδα στην καριέρα του και 14η στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός έχει τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες στην έδρα του, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, ενώ τις περισσότερες ισοπαλίες εκτός έχουν τώρα και τα Τρίκαλα, πέντε επίσης.

Η Ξάνθη μπορεί να μη νίκησε, πήρε όμως ένα βαθμό στα Χανιά, από μια ομάδα, που παλεύει να βρεθεί στην εξάδα. Η Ξάνθη έμεινε για έκτο παιχνίδι αήττητη, από τότε που την ανέλαβε ο Μπάμπης Τεννές. Και τα Χανιά τρέχουν ένα αήττητο πέντε αγώνων χωρίς να δεχτούν γκολ, ωστόσο απέκτησαν συγκάτοικο στην έκτη θέση.

Ο συγκάτοικος της ΠΑΕ Χανιά είναι πλέον η Παναχαϊκή, που μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Λάρισας. Με το Χρήστο Καραπίτσο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ως πρώτος προπονητής και με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό, λόγω αποβολής του Άλμπερτ Μπρους, η Παναχαϊκή εκμεταλλεύθηκε μια άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Παναγιώτη Γλύκου.

Οι μισές ομάδες δεν σκόραραν, ενώ είχαμε συνολικά οκτώ γκολ, μια κόκκινη και ένα πέναλτι.

Την Τετάρτη διεξάγεται το μοναδικό παιχνίδι που εκκρεμεί ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Δόξα Δράμας, με τη νικήτρια ομάδα να δικαιούται να ελπίζει βαθμολογικά για την παρουσία της στα πλέι οφ. Και το ερχόμενο Σάββατο διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε δύο κρίσιμα παιχνίδια οι ομάδες που είναι από τη 2η ως την 5η θέση! Ξάνθη – Εργοτέλης και Διαγόρας Ρόδου – Λεβαδειακός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35