social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εξ αναβολής την Τετάρτη στο πρωτάθλημα της SL2

Εξ αναβολής την Τετάρτη στο πρωτάθλημα της SL2

Η μοναδική εκκρεμότητα από τον πρώτο γύρο κλείνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης την Τετάρτη στις τρεις το μεσημέρι. Πλέον όλες οι ομάδες θα έχουν από 16 παιχνίδια και θα τους απομένουν έξι για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο Απόλλων Λάρισας και η Δόξα Δράμας διεκδικούν ένα “τρίποντο” από το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, που θα κρατήσει το νικητή ζωντανό στο κυνήγι της έκτης θέσης. Ειδικά η Δόξα Δράμας, που μπορεί να φτάσει σε απόσταση δύο βαθμών από την εξάδα.

Ο Απόλλων Λάρισας έχασε στην Πάτρα το τελευταίο παιχνίδι, αν και μια γρήγορη αποβολή για την Παναχαϊκή δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Απόλλων έχασε ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων, που το κρατούσαν βέβαια κυρίως οι ισοπαλίες. Και αυτό γιατί η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου έχει μια νίκη στα έξι τελευταία.

Ο Απόλλωνα άφησε το ΑΕΛ Αρίνα για το δικό του γήπεδο στη Φιλιππούπολη, όπου έχει παίξει τρία παιχνίδια, με μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Η Δόξα Δράμας μπορεί να προβλημάτισε πάλι με πέντε διαδοχικές ήττες, ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια ζωντάνεψε. Νίκησε τα Τρίκαλα εντός έδρας και έκανε μια εντυπωσιακή παρουσία και μια ακόμα νίκη στη Ρόδο. Και τώρα παίζει πάλι εκτός έδρας, όπου μετράει δύο νίκες και πέντε ήττες.

Στο περσινό παιχνίδι της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας νίκησε με 4-1 (30′ σουτ Γκουτσάβο, 52′ σουτ Ναζίμ, 87′ σουτ Μπαστακός, 90′ σουτ Σκούπρας – 61′ σουτ Ρόβας). Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά, που ο Απόλλων νικούσε τη Δόξα στην ιστορία των μεταξύ τους αγώνων. Στα επτά προηγούμενα η Δόξα Δράμας είχε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35