social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελπίδα εξάδας με Κλάους

Ελπίδα εξάδας με Κλάους

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 στη Φιλιππούπολη τη Δόξα Δράμας και βρέθηκε στο -4 από την εξάδα.

Την τρίτη εντός έδρας νίκη του και πρώτη στη Φιλιππούπολη μετά από έναν μήνα κατέκτησε την Τετάρτη (24/03) ο Απόλλων Λάρισας. Στο εξ αναβολής ματς της 8ης στροφής οι Κυανόλευκοι έκαμψαν με 1-0 την αντίσταση της κουρασμένης και ελλιπούς Δόξας Δράμας με 1-0 χάρη στο 3ο φετινό τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη. Έτσι, βρέθηκαν στο -4 από την εξάδα και προσπέρασαν τους Μαυραετούς στη βαθμολογία.

Ο Απόλλων Λάρισας στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν πιο απειλητικός και είχε τελικές προσπάθειες με τους Γιάκο (2'), Μπαλογιάννη (6'). Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, απάντησαν με τον Μαυριά (8',12'), αλλά στο 29' ο Κλάους Αθανασιάδης ήταν αυτός που έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.

Ο Ντα Κάμπο σέντραρε από δεξιά, ο Στεφανάκος απέκρουσε τη μπάλα σε κοντινό σουτ του Γιάκου και στην επαναφορά ο επιθετικός του Απόλλωνα βρήκε δίχτυα από κοντά. Ο ίδιος, μάλιστα, στο 42' κατάφερε να αστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τη θεσσαλική ομάδα να έχει 7 τελικές (5 στην εστία). Η Δόξα Δράμας των 4 τελικών (2 στην εστία) είχε την κατοχή (53%).

Στο δεύτερο ημίχρονο η δραμινή ομάδα διατήρησε την κατοχή της μπάλας, όμως απείλησε μόνο από στατικές φάσεις. Στο 64' ο Παπαργυρίου με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Μαυριάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γλύκο. Οι γηπεδούχοι στο 50' είδαν τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να κάνει από κοντά την προβολή, ενώ στο 75' ο Μόρας με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Στεφανάκο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης δεν πλάσαρε δυνατά, βγαίνοντας στην κόντρα και ο Στεφανάκος δεν ανησύχησε.

Σκόρερ: 29' Αθανασιάδης

\ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Χατζής, Ντα Κάμπο (89' Τζοβάρας), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (71' Τασιούλης), Καμπέρης (78' Γκόλιας), Γιάκος, Αθανασιάδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης (85' Φυτόπουλος), Παπαργυρίου, Άντερσον, Παρασκευάς, Μαρινάκης (67' Βάντερσον), Πινδώνης, Κουτσιανικούλης (85' Μπελεβώνης), Μαυριάς, Χάμοντ (90'+1' Νιολάκης), Μπαράνκο (67' Σαμπανίδης).

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μανασής (Τρικάλων)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35