social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... Κωστή στην κορυφή

Με... Κωστή στην κορυφή

Με «χρυσή» αλλαγή τον Ιωάννη Κωστή ο Λεβαδειακός νίκησε 4-0 τον Διαγόρα εκτός έδρας.

 flnews.gr

Επιστροφή στις εκτός έδρας νίκες μετά από δύο μήνες και... προσωρινά κορυφή για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής νίκησε εκτός έδρας 4-0 τον Διαγόρα και αύξησε την πίεση στον Ιωνικό. Οι Πράσινοι σπατάλησαν ένα ημίχρονο, όμως με πρωταγωνιστές τον Ιωάννη Κωστή και τον Λούκας Πολέτο κατάφεραν να υποχρεώσουν τους γηπεδούχους στην 4η διαδοχική τους ήττα και με βαρύ σκορ.

Η ομάδα της Ρόδου στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Διαγόρα. Παρατάχθηκε με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, είχε πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία και δεν κινδύνευσε καθόλου από τον Λεβαδειακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Βοιωτοί πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, οι Κυανέρυθροι είχαν 4 τελικές, με τον Μασούρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 45' με διαγώνιο σουτ.

Ο Λεβαδειακός έδειξε διάθεση να γίνει απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο και η πρώτη του μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 55'. Από σέντρα του Μπιανκόνι ο Νίκας έπιασε την κεφαλιά - ψαράκι, αλλά ο Τσέλιος απομάκρυνε εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι ως το 70' είχαν φτάσει τις 5 τελικές προσπάθειες, και 3 λεπτά αργότερα η αλλαγή του Τζιουζέπε Σανίνο, ο Ιωάννης Κωστή βρήκε δίχτυα. Από εξαιρετική ενέργεια του Πολέτο και σέντρα από αριστερά, ο νεαρός Κύπριος στην καρδιά της άμυνας νίκησε τον Τσέλιο με σουτ.

Το γκολ αυτό «έκοψε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα και 10 λεπτά αργότερα με φάση - καρμπόν οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το τρίποντο. Ο Πολέτο και πάλι σέντραρε από αριστερά και ο Κωστή με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά «κρέμασε» τον Τσέλιο και έκανε το 0-2. Ο Βραζιλιάνος στο 89' με πλασέ ανέβασε τον δείκτη στο 0-3 και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θεοχάρης με πλασέ από γύρισμα του Μυτίδη διαμόρφωσε το 0-4!

Σκόρερ: 73',83' Κωστή, 89' Πολέτο, 90'+5' Θεοχάρης

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88' Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67' Κάκκο), Ντοριβάλ (88' Τσιαντούλας), Λινάρδος (67' Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90' Μαρίνος), Κονέ (78' Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90' Θεοχάρης), Συμελίδης (61' Κωστή), Μπιανκόνι (78' Μυτίδης).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Καραλής (Ηλείας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35