social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δανεικοί και αγωνιστικά νέα στην Ξάνθη

Δανεικοί και αγωνιστικά νέα στην Ξάνθη

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας του διανύει ο ΑΟΞ για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ο Μπάμπης Τεννές και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις που έγιναν στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και αφορούσαν στο μεγαλύτερο μέρος τους, θέματα τακτικής. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου και για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση πριν την 9η φετινή εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι Μπέκα Μικελτάτζε, ενώ ατομικά ακολουθούν οι Τάτος, Γκαρσία και οι Στάθης, Βασίλεφ και Αλή τις θεραπείες τους. 

Διαιτητής του αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Α.Ε. Καραϊσκάκης ορίστηκε να είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον Αντώνη Κουκούμη (ΕΠΣ Καβάλας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Περικλής Παρχαρίδης (ΕΠΣ Δράμας).

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του που θα αγωνίζονται το επόμενο χρονικό διάστημα στις νέες τους ομάδες. Ο Γιώργος Μανίσογλου στον Αλμωπό Αριδαίας (Football League), οι Μιχάλης Κυριακού και Σλάβικ Αλεξανιάν στον Ορφέα Ξάνθης (Γ! Εθνική) και ο Μηνάς Ισπυρλίδης στον Άρη Αβάτου (Γ! Εθνική).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35