social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πολέτο το 200ό γκολ, 400 αγώνες ο Σπανός!

Ο Πολέτο το 200ό γκολ, 400 αγώνες ο Σπανός!

Μισή ώρα παιχνίδι απέμενε ακόμα στη Ρόδο, λίγο μετά τις τέσσερις και μισή, όταν στο μεταξύ τελείωναν τα υπόλοιπα παιχνίδια που είχαν ξεκινήσει στις 14.45. Και ενώ εκεί Διαγόρας και Εργοτέλης πάλευαν για το γκολ της νίκης, ο Λούκας Πολέτο είπε πριν λήξει το παιχνίδι στη Λιβαδειά να πάρει αυτός τον… τιμητικό τίτλο! Πέτυχε το 3-0 του Λεβαδειακού επί της Παναχαϊκής και αυτό ήταν το 200ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

O 26χρονος Βραζιλιάνος έχει πετύχει τρία γκολ ενώ οι ασίστ του έχουν δημιουργήσει άλλα έξι. Πάντως τα γκολ εξακολουθούν να είναι λίγα, καθώς έχουμε μέσο όρο1,75 ανά αγώνα. Στην 19η αγωνιστική σκόραραν μόνο οι μισές ομάδες τα 10 συνολικά γκολ.

400 αγώνες στους πάγκους ο Δημήτρης Σπανός

Με μια ακόμα μεγάλη νίκη συνόδεψε το 400ο παιχνίδι της καριέρας του σε πάγκους ο Δημήτρης Σπανός. Ο 52χρονος Αιγιώτης προπονητής με το που σταμάτησε να παίζει το 2005, ανέλαβε την Αναγέννηση Άρτας, την τελευταία του ομάδα σαν παίκτης. Έκανε μεγάλη διαδρομή και μετά την Άρτα, με Βύζαντα, Αία Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, ΑΕ Ερμιονίδας και Πανελευσινιακό στην Γ’ Εθνική. Με τη Ρόδο το 2009 έφτασε στην άνοδο, αφού μπορεί να έχασε στο μπαράζ από τον Παναιτωλικό, αλλά τελικά η ομάδα ανέβηκε.

Από το 2014 η καριέρα του συνεχίζεται στην Β’ κατηγορία ανελλιπώς, με Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα, Παναιγιάλειο, Άρη, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακό και τώρα Ιωνικό. Οδήγησε τον Άρη στην επιστροφή στη Super League, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν της ανόδου και του Απόλλωνα.

Έχει 174 αγώνες στην Β’ κατηγορία, 192 στην Γ’΄, 31 στο Κύπελλο Ελλάδας και 3 στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Στα 400 παιχνίδια του μετράει 190 νίκες, 97 ήττες και 113 ισοπαλίες.

100 αγώνες ο Τσαμούρης

Στους 100 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του έφτασε ο Κώστας Τσαμούρης της Ξάνθης. Ο 26χρονος Καβαλιώτης αμυντικός έχει 98 αγώνες στην Β’ κατηγορία, ενώ είχε αγωνιστεί και στα δύο ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά για να κριθεί μια θέση στη Super League. Ο Τσαμούρης δεν έχει παίξει στη Super League, αν και ήταν στο δυναμικό της Ξάνθης για μεγάλο χρονικό διάστημα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35