social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωνικός: Συγχαίρει Σπανό

Ιωνικός: Συγχαίρει Σπανό

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ιωνικός με αφορμή τις 400 συμμετοχές που συμπλήρωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός στον πάγκο της ομάδας
𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞𝟐 «Με μια ακόμα μεγάλη νίκη συνόδεψε το 400ο παιχνίδι της καριέρας του σε πάγκους ο Δημήτρης Σπανός. Ο 52χρονος Αιγιώτης προπονητής με το που σταμάτησε να παίζει το 2005, ανέλαβε την Αναγέννηση Άρτας, την τελευταία του ομάδα σαν παίκτης. Έκανε μεγάλη διαδρομή και μετά την Άρτα, με Βύζαντα, Αία Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, ΑΕ Ερμιονίδας και Πανελευσινιακό στην Γ’ Εθνική. Με τη Ρόδο το 2009 έφτασε στην άνοδο, αφού μπορεί να έχασε στο μπαράζ από τον Παναιτωλικό, αλλά τελικά η ομάδα ανέβηκε.
Από το 2014 η καριέρα του συνεχίζεται στην Β’ κατηγορία ανελλιπώς, με Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα, Παναιγιάλειο, Άρη, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακό και τώρα Ιωνικό. Οδήγησε τον Άρη στην επιστροφή στη Super League, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν της ανόδου και του Απόλλωνα.
Έχει 174 αγώνες στην Β’ κατηγορία, 192 στην Γ’΄, 31 στο Κύπελλο Ελλάδας και 3 στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Στα 400 παιχνίδια του μετράει 190 νίκες, 97 ισοπαλίες και 113 ήττες».
🔵 Η ΠΑΕ Ιωνικός, συγχαίρει τον προπονητή μας Δημήτρη Σπανό για το σημαντικό επίτευγμα της συμπλήρωσης 400 αγώνων σε πάγκους και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες ακόμα με το Αστέρι στο στήθος.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35