social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όλα όσα έγιναν το σαββατοκύριακο στην SL2

Όλα όσα έγιναν το σαββατοκύριακο στην SL2

Αυτά συνέβησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην SL2.

Ο Ιωνικός νίκησε 4-2 τη Δόξα Δράμας, η οποία έκανε δώρο τα δύο πρώτα τέρματα.

Την έβδομη διαδοχική νίκη με... καρέ πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (10/04) στη Νεάπολη ο Ιωνικός. Ο πρωτοπόρος μπορεί να μην «κλείδωσε» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, όμως έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να του φύγει από τα χέρια και τόνωσε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του εν όψει του αγώνα που ακολουθεί στη Λιβαδειά.

Οι Κυανόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματίας Κάστρο επικράτησαν της Δόξας Δράμας 4-2. Οι Μαυραετοί έκαναν δώρο τα δύο πρώτα γκολ, έκαναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές και πέρασαν ένα εφιαλτικό 90λεπτο στην έδρα των Κυανόλευκων. Το αποτέλεσμα είναι, βέβαια, πλασματικό, αφού ο Ιωνικός έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει την 7η διαδοχική επικράτησή του στο πρωτάθλημα.Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Ιωνικό, με τον Κάστρο να σημειώνει ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του. Συγκεκριμένα, στο 5' ο Άντερσον γύρισε στον Αγιώτη, αυτός πιο πίσω στον Στεφάνακο και ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας με μία ανεξήγητη κίνηση έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Αντί να διώξει με τα πόδια, έπεσε για να μπλοκάρει, η μπάλα έφυγε από την αγκαλιά του και ο Κάστρο σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Οι Μαυραετοί ανέβηκαν, δείχνοντας διάθεση αντίδρασης και στο 20' ο Πινδώνης ανάγκασε με κεφαλιά τον Αναγνωστόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση. Τρία λεπτά μετά, όμως λάθος του πρώτου έφερε το δεύτερο τέρμα. Ο Μουμίν τον πίεσε, ο έμπειρος μέσος έχασε τη μπάλα και ο Ρόλε που έγινε κάτοχος με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Στεφανάκο, τελειώνοντας το ματς.

Πριν το δεύτερο τέρμα του Ιωνικού ο δεύτερος βοηθός ακύρωσε σωστά γκολ του Κάστρο ως οφσάιντ. Ωστόσο, ο πρώτος βοηθός είχε λανθασμένη υπόδειξη στο 51' όταν ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε.

Ο Ιωνικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο και στο 66' ο Κάστρο από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Από βαθιά μπαλιά του Πλατέλλα ο Αργεντινός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Νιάσε που είχε περάσει λίγο πριν ως αλλαγή με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Ο Κάστρο εν τέλει πανηγύρισε στο 70' το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Από κλέψιμο του Κύργια και μπαλιά του Πλατέλλα στον Μάναλη, ο τελευταίος σέντραρε από αριστερά και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σκόραρε με κεφαλιά. Έτσι, έφτασε τα 13 τέρματα, ενώ στο ίδιο ματς είχε μία ασίστ και δύο ακυρωθέντα γκολ!

Ο ρυθμός έπεσε ακολούθως, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και έτσι οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο γκολ με τον Αλέξανδρο Κόντο στο φινάλε. Στο 82' ο μέσος της Δόξας σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Κουτσιανικούλη. Στο 90' ο Παπαγεωργίου έκανε χέρι σε γέμισμα του Μαυριά. Ο Κόντος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι, αλλά στην επαναφορά διαμόρφωσε το 4-2. Και μαθηματικά εκτός πλέι οφ η Δόξα Δράμας πλέον.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 5',70' Κάστρο, 23' Ρόλε, 66' Νιάσε - 82', 90' Κόντος

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (75' Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62' Νιάσε), Βλαχομήτρος (75' Ματσούκας), Ρόλε, Πλατέλλας (83΄Κουιρουκίδης), Κάστρο (62' Μάναλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Κουκόλης (46' Παπαργυρίου, 59' λ.τρ. Μενσά), Άντερσον (71' λ.τρ. Κόντος), Αγιώτης, Παρασκευάς, Χάμοντ (46' Μαρινάκης), Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης, Μαυριάς, Τάσιος (10' λ.τρ. Πινδώνης).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Τσολακίδης (Αθήνας)

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 1-0

Στο +11 από τις δύο τελευταίες θέσεις ο ΑΟ Τρίκαλα, νίκησε 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ιδανικά έκλεισε τα δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς του ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη επικράτησαν την Κυριακή (11/04) του ουραγού Καραϊσκάκη Άρτας και ξέφυγαν 11 βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις. Αντίθετα, η ομάδα της Άρτας δείχνει ότι θα μείνει μόνο μέσω αναδιάρθρωσης.

Η αναμέτρηση ήταν κλειστή με ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο. Οι μόνες αξιοσημείωτες φάσεις ήταν η εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου στο 9', οπότε η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και το άστοχο σουτ του Δούμτσιου στο 36'. Ενδεικτικές του ματς στο πρώτο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες, 3 για τον ΑΟΤ και 1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά καμία στην εστία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με άστοχη κεφαλιά του Τσούτση, αλλά ο ΑΟΤ ήταν αυτός που είχε δεύτερο δοκάρι στο 49' με τον Σταματή. Ωστόσο, πήρε το προβάδισμα από στατική φάση τρία λεπτά μετά. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ και ο Πέλκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σκόρερ: 52' Πέλκας
Δοκάρι: 9' Παπαγεωργίου, 49' Σταματής

ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαβασιλείου - Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (68' Αλμπάνης), Ελευθεριάδης (63' Πιαστόπουλος), Σταματής (88' Ντιαλόσι), Ευθυμίου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (82' Γαλεάδης), Νταλακούρας (60' Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (46' Τσούτσης), Κορέλας (60' Λουίς Φελίπε), Ναζίμ, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος (70' Μαύρου).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΙ 4-0

Ο Εργοτέλης νίκησε 4-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας χάρη στα γκολ των Κωστανάσιου, Μανουσάκη, Πέιου και Κοκκίνη εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παρουσία του στην πρώτη εξάδα. 

 

Ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τον ΟΦ Ιεράπετρας το μεσημέρι της Κυριακής (11/4) για την 20η αγωνιστική της Super League 2 και πανηγύρισε τη νίκη - πρώτη μετά από έξι ματς δίχως τρίποντο - με σκορ 4-0. Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν αντίσταση και το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες της Κρήτης «βάφτηκε» κιτρινόμαυρο.

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό. Ο Μανουσάκης βγήκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Κόνραντ άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο Κωστανάσιος με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε με τη μία και νίκησε τον Αθανασόπουλο.

 

Το 2-0 ήρθε στο 32ο λεπτό με τον Μανουσάκη, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία λόγω κόντρα και κατέληξε στα δίχτυα. Ο γκολκίπερ της ομάδας από την Ιεράπετρα ήταν και ο κύριος λόγος που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση στο πρώτο μέρος. Επενέβη καθοριστικά τόσο στο σουτ του Μπουρσέλη, όσο και σε εκείνο του Κωστανάσιου. Ο Εργοτέλης όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. 

Είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη (75'), όπως δοκάρι είχε και ο ΟΦΙ σε σουτ του Ντάλα Κόστα (84'). Ο Πέιος με απίθανο γκολ με τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αθανασόπουλου για το 3-0 στο 90+3'.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+5' ο Κοκκίνης με εξαιρετικό πλασέ, αφότου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπέλ Μασουέρο. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 9' Κωστανάσιος, 32' Μανουσάκης, 90+3' Πέιος, 90+5' Κοκκίνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Μπότε (24' λ.τρ Κατσούρρι), Πέϊος, Τσέλιος (85' Κόλα) Μπουρσέλης (85' Κοκκίνης) Κωστανάσιος (57' Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46' Μπουτσάκης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου (61' Τσιλιγγίρης) Ζήσης, Βογιατζής, Φουασης (46' Αρναούτογλου), Ντούνης (52' Γκίνη), Ντάλα Κόστα, Μπαράτα (52' Κούστα) Καψάλης (84' Πριόνας).

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Παγουρτζής (Πειραιά)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0

Με γκολ του Αραβίδη στο 96' οι Αχαιοί διέκοψαν το σερί των Χανίων του Νίκου Παπαδόπουλου και πάτησαν στην 6άδα!Ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Super League 2 έγινε το απόγευμα της Κυριακής (11/04) στην Πάτρα. Εκεί η Παναχαϊκή με γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο 96' πανηγύρισε σπουδαία νίκη (3-2) σε βάρος των Χανίων, αποτέλεσμα που την έβαλε σε τροχιά πλέι οφ! Ήταν η πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων μετά από οκτώ αγώνες και πρώτη, φυσικά, με τον πρώην τεχνικό των Κοκκινόμαυρων, Νίκο Παπαδόπουλο.

Τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά κόντρα στη ροή η Παναχαϊκή μπήκε σε θέση οδηγού. Από εκτέλεση κόρνερ του Μασουρα στο 13' και κεφαλιά του Πλιάτσικα ο Κουσκουνάς με νέα στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Κουτζαβασίλη. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο 45λεπτο με 6 τέλικες (3 είχαν οι Αχαιοί) έφεραν το ματς στα ίσα στο 32'. Όχι από στατική φάση, αλλά με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και πλασέ του Βασιλόγιαννη μετά από κάθετη του Διαμαντόπουλου.Το 1-1, όμως διατηρήθηκε μόλις για ένα λεπτό. Στην επόμενη επίθεση ο Κουσκουνάς τροφοδότησε τον Μασούρα, αυτός σέντραρε από δεξιά και ο Αραβίδης με δυνατό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για τον πόντο, όμως στο 70' ο Δημητριάδης νικήθηκε από τον Κολοβούρη στην εκτέλεση πέναλτι. Η παράβαση είχε δοθεί για ανατροπή του Μασένα από τον Πλιάτσικα. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε, γιατί κόλλησε το κεφάλι του στον Πλιάτσικα...

Αν και τα Χανιά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έφτασαν στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου στο 79'. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων θα διευρυνόταν, ήρθε ο Αραβίδης στο 96' να διαμορφώσει το 3-2 και να υπογράψει την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη των Πατρινών. Από γέμισμα του Μουστακόπουλου και πάσα του Τσερούτι ο έμπειρος επιθετικός βρήκε από κοντά δίχτυα.

Σκόρερ: 13' Κουσκουνάς, 33', 90'+6' Αραβίδης - 32' Βασιλόγιαννης, 79' Τριανταφυλλάκος
Χαμένο πέναλτι: 70' Δημητριάδης
Κόκκινη κάρτα: 75' Μασένα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους (88' Αργυρόπουλος), Ανάκογλου (83' Γιούσης), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (64' Μουστακόπουλος), Κουσκουνάς, Μασούρας (88' Τσερούτι).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος (46' Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (46' Δημητριάδης), Πλέγας (77' Τριανταφυλλάκος), Κάρλος, Κάσσος (61' Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (61' Μασένα).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 στη Λάρισα τον Απόλλωνα, με πέναλτι του Μπιανκόνι στο 90'+1'.Λίγες αλλά καλές ήταν οι ευκαιρίες που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτος απείλησε για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γκόλιας με κεφαλιά που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 15' ήταν η σειρά του Ομπράντοβιτς να μπει στην περιοχή, να σουτάρει από δεξιά και να στείλει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η πρώτη φορά που ο Λεβαδειακός απείλησε την εστία του Γλύκου ήταν στο 30'. Ο Νίλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Στο 40' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά ο Μένκα σταμάτησε τον Λίταινα.

Στο 59' ο Σανίνο έβαλε στο ματς τον Μπιανκόνι κι αυτός δύο λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, από σέντρα του Νίκα από δεξιά. Τα λεπτά περνούσαν, όλα έδειχναν ότι οι Βοιωτοί θα πάρουν το τρίποντο και στο 88' ο διαιτητής Τσακαλίδης σε μια τραβηγμένη απόφαση καταλόγισε πέναλτι στο 87' για μαρκάρισμα του Νίλι στον Χατζή. Στο 88' ο Χατζής έκανε το 1-1, αλλά στην επόμενη φάση, στο 90', οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Χατζής ανέτρεψε τον Νίλι (κι αυτή τραβηγμένη απόφαση) και στο 90'+1' πάλι ο Μπιανκόνι έγραψε το 1-2, από τα έντεκα βήματα.

ΣΚΟΡΕΡ: 88' πέν. Χατζής - 61', 90'+1' πέν. Μπιανκόνι

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καμπέρης, Χατζής, Γκόλιας (27' λ.τρ. Γκόλιας), Μπάλλας (67' Τασιούλης), Μπάμπης, Ομπράντοβιτς, Λίταινας (81' Γκουντρουμπής), Γιάκος, Αθανασιάδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μένκα, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Νίκας (86' Θεοχάρης), Μεχία, Κωστή (69' Κονέ), Νίλι, Παναγιώτου, Μυτίδης (59' Μπιανκόνι), Πολέτο (59' Μαρίνος).

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

ΞΑΝΘΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Διαγόρα με γκολ των Κέβιν Γκαρσία και Σχρόιγεν.

Μετά από δύο ισοπαλίες με Καραϊσκάκη και Τρίκαλα, η Ξάνθη έκανε το χρέος της και νίκησε 2-0 τον Διαγόρα για την 20ή αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανέλαβε εξ' αρχής τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε για πρώτη φορά στο 17' με το άστοχο πλασέ του Μικελτάτζε. Στο 23' ο Γεωργιανός έδωσε στον Σχρόιγεν, ο οποίος από θέση βολής σούταρε άουτ. Στο 33' έγινε το 1-0, όταν από πάσα του Μικελτάτζε ο Κέβιν με εξαιρετικό αριστερό σουτ μέσα από την περιοή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα (1-0).

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Διαγόρα χάθηκε στο 53' με την κεφαλιά του Λινάρδου που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Μικελτάτζε πέρασε τη μπάλα στον Σχρόιγεν, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον γκολκίπερ Μπίντση και έγραψε το 2-0 στο 57'. Ο Γεωργιανός που είχε δύο ασίστ, παραλίγο να βρει δίχτυα στο 64', αλλά η κεφαλιά του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι τέλους δεν άλλαξε κάτι, δεν έγιναν ευκαιρίες άξιας αναφοράς και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η Ξάνθη βρίσκεται στο -3 από τον δεύτερο Λεβαδειακό και στο -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Ο Διαγόρας έπεσε από την εξάδα μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί των Χανίων με 3-2, με γκολ του Αραβίδη στο 90'+6.

ΣΚΟΡΕΡ: 33' Κέβιν Γκαρσία, 57' Σχρόιγεν

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία (84' Παντελιάδης), Τζούρμαν, Τσαμούρης, Θυμιάνης, Μπριλάντε (13' λ. τρ. Δημούτσος), Έμπερτ (84' Σιατραβάνης), Τάτος, Σχρόιγεν (74' Ντίνας), Μικελτάτζε (84' Θ. Παπάζογλου).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Χότζα (80' Κοντοχρήστος), Καρατάσιος (61' Κάκκο), Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (54' Ντοριβάλ), Λινάρδος, Κονέ, Σμυρλής (54' Γεωργίου), Μπαστακός (80' Νάτσης).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου) Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Αρμακόλας (Κυκλάδων)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35