social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χανιά: Απόφαση που μας προκαλεί έκπληξη

Χανιά: Απόφαση που μας προκαλεί έκπληξη

Η χανιώτικη ομάδα λίγες ημέρες μετά από το σοκ της μη χορήγησης άδειας τοποθετείται επίσημα, κάνοντας λόγο για απόφαση που άφησε άφωνους τους πάντες στις τάξεις της ΠΑΕ. Οπως τονίζεται δεν υπάρχουν οφειλές προς ποδοσφαιριστές, προπονητές, συνεργάτες, τρίτους ή προς το Δημόσιο και ο φάκελος ήταν πλήρης.

Παράλληλα η ΠΑΕ τονίζει ότι δεν παρεκκλίνει του στόχου της και θα συνεχίσει «με περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερο ζήλο και πάθος που αξίζει».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Χανιά με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκε για την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ να μη χορηγήσει στην ομάδα μας άδεια συμμετοχής στη Super League 2.

Η απόφαση αυτή πραγματικά μας άφησε άφωνους, αφού ο φάκελος που καταθέσαμε ήταν πλήρης και δεν έλειπε το παραμικρό δικαιολογητικό, ούτε υπήρξαν οφειλές προς αθλητές, προπονητές, συνεργάτες, τρίτους ή προς το Δημόσιο. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο φάκελος της ΠΑΕ Χανιά έπρεπε να πάρει αδειοδότηση στο Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ακόμη και για τη Super League 1, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
 
Η ομάδα μας, που όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον τρόπο που λειτουργεί και πόσο υγιής είναι σε όλους τους τομείς, έχει μάθει στα δύσκολα. Τέτοιες αποφάσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν και να μας συσπειρώνουν περισσότερο.
 
Ο οργανισμός της ΠΑΕ Χανιά δεν παρεκκλίνει του στόχου του και θα συνεχίσει την υλοποίηση του πολυετούς πλάνου όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια, με περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερο ζήλο και πάθος που αξίζει.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35