social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρήστος Πρίτσας: «Τα ιδανικά μας δεν αλλάζουν-Καθιέρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες»

Χρήστος Πρίτσας: «Τα ιδανικά μας δεν αλλάζουν-Καθιέρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες»

Φέτος η Κηφισιά έκανε μια τεράστια προσπάθεια που έγινε φυσικά σε συλλογικό επίπεδο, ωστόσο, υπήρξε ενας άνθρωπος που ξεχώρισε με τη στάση του ,την προσωπικότητα του, και το πλούσιο ταμπεραμέντο του.

DSC_0676.jpg

Αυτος ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Πρίτσας, που "ξόδεψε" αρκετό χρόνο από την προσωπική του ζωή ,για να προσφέρει στο ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τα μέλη της υπόλοιπης διοίκησης, τα εφόδια εκείνα που απαιτούσε ο πρωταθλητισμός.

Μεγαλύτερη κίνηση του; Να εντάξει στην διοίκηση του συλλόγου μια σπουδαία προσωπικότητα που ακούει στο όνομα 'ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ'. Έχοντας άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Πρίτσας είδε τους κόπους μιας χρόνιας να επιτυγχάνονται και η ηθική ικανοποίηση του είναι τεράστια. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι διαφορετικό, αφού σε αυτό το επιπεδο, ένας επιχειρηματίας δεν λαμβάνει -ΣΧΕΔΟΝ- από πουθενά βοήθεια και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επενδύει χρήματα για να επιτευχθεί ο στόχος.

prits.jpg
Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά δεν φοβίζουν τους ανθρώπους της Κηφισιάς, και δη τον κ. Πρίτσα που στη χθεσινή ομιλία του -κατά τη φιέστα της ομάδας- έστειλε σαφή μηνύματα πάντα σε όμορφο τόνο, κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Ο ίδιος στάθηκε στη μεγάλη τιμή που γίνεται στο σύλλογο να δίνει το παρών στην εκδήλωση ο Υπουργος κ. Αυγενάκης ενώ στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η ομάδα της Κηφισιάς θα περασει στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 τη δική της ταυτότητα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην εν γένει συμπεριφορά της.

Με λίγα λόγια, τα στοιχεία που πρεσβεύει η ομάδα των βορείων προαστίων όλα τα χρόνια που έχουν να κάνουν ,με την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ θα βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας και θα και θα ειναι πάντα ο οδηγος της .
Συν τοις άλλοις τόνισε επίσης ,ότι "η Κηφισιά προβιβάστηκε με στόχο να εδραιωθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες".

DSC_0508.jpg

Παράλληλα, στάθηκε στις δράσεις που θα επιδιώξει να γίνουν όσον αφορά τις ακαδημίες και όχι μόνο, αλλά και στην βοήθεια που θα πρέπει να έχει η ομάδα από το Δήμο, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε τη φετινή χρονιά ήταν δίπλα στο σωματείο.

Στον επίλογο του έκανε ειδική αναφορά στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, κ. Λευτέρη Μυλώνη που η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια είναι καταλυτική , στον προπονητή, κ. Νίκο Κούστα που με την εργατικότητα του και το πάθος του για τη δουλεία του έπαιξε τεραστιο ρόλο στη φετινη επιτυχία , καθώς επίσης και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, κυριο Στέφανο Κοτσόλη που η παρουσία του άλλαξε επίπεδο την ομάδα αναφορικά με τον τρόπο οργάνωσης ,σκέψης και καθημερινης διαχείρησης όλων των θεμάτων !

Παράλληλα, η ομιλία του κ. Πρίτσα έβγαλε είδηση αφού ο αντιπρόεδρος των 'κυανόλευκων', έκανε γνωστή την παραμονή του κ. Κούστα και του κ. Κοτσόλη στην ομάδα γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν.

DSC_0531.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35