social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαψεύδει ο Ασπρόπυργος

Διαψεύδει ο Ασπρόπυργος

Μέσω δελτίο τύπου ο Ασπρόπυργος διέψευσε δημοσίευμα ιστοσελίδας αθλητικής που αναφέρθηκε στο βιογραφικό και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματας, Εζουλντιν Αλ Μπασάμ.

Το δελτίο τύπου

Τα fake news μπορούμε να τα δεχτούμε μέχρι ένα σημείο.
Όταν όμως η παραπληροφόρηση αγγίζει το status και την υπόληψη της ομάδας μας τότε είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας. Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ανυπόστατου δημοσιεύματος σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που απέκτησε η ομάδα μας,
προερχόμενο από την ιστοσελίδα football league news που σκοπό έχει να πλήξει την αξιοπιστία της ομάδας μας.
Έχουμε να απαντήσουμε λοιπόν το εξής:
Ο ποδοσφαιριστής Ezzulddin Al Bassam ήρθε ως ελεύθερος από την ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα Al Hillal FC.
Στην αμέσως από κάτω φωτογραφία βλέπετε τον ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της (καθόλα συμπαθούς προς εμάς) Διάνας Ηλιούπολης.
Στην αμέσως επόμενη φωτογραφία βλέπετε και μερικά από τα γκολ που πέτυχε με την Διάνα Ηλιούπολης.
Για να μην παρεξηγηθούμε η Διάνα Ηλιούπολης μας είναι πολύ συμπαθής και βοήθησε πριν 2 χρόνια όταν ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα από το Ιράκ να εκδοθούν τα χαρτιά του.
Η ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου δεν θα ανεχτεί κακόβουλα και ανυπόγραφα άρθρα που πλήττουν τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας από όπου κι αν προέρχονται και όποιον ύποπτο ρόλο μπορούν αυτά να εξυπηρετούν.
Από σήμερα κιόλας το πρωί ενημερώθηκαν οι νομικοί μας σύμβουλοι Έλλη Ρίζου και Χάρης Γρηγορίου ώστε να προχωρήσουν στη θωράκιση της ΠΑΕ ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Απαιτούμε τη δημόσια συγνώμη προς το πρόσωπο της ομάδας αλλά και του ποδοσφαιριστή.
Γιατί εμείς στην Ένωση Ασπροπύργου δεν "παίζουμε" σε κανένα άλλο θέμα πέρα από το ποδόσφαιρο και δεν θα αφήσουμε κανένα να "παίξει" με την ομάδα μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35