social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναγιώτης Δουφεξής: Είμαι υπέρ της απόφασης του Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση

Παναγιώτης Δουφεξής: Είμαι υπέρ της απόφασης του Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση

Ο Παναγιώτης Δουφεξής τάχθηκε υπέρ της επικείμενης αναδιάρθρωσης κατηγοριών, όπως προανήγγειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Η δήλωση του τεχνικού διευθυντή του Αιγάλεω σε ιστοσελίδα (Sportime.gr):

«Είμαι υπέρ της απόφασης του Αυγενάκη. Επιτελούς να μπουν σκληρά κριτήρια συμμετοχής στη Super League 2 με μεγάλο μετοχικό κεφάλαιο και υψηλή εγγυητική.

Ομάδες που δεν τηρούν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα οικονομικά κριτήρια να μην έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

Η αναδιάρθρωση θα είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως είναι η τελευταία μας ελπίδα για να σωθεί και να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Όσο για την έναρξη των προπονήσεων; Έχω πάψει να ρωτάω τι θα γίνει, για τον λόγο ότι έχω ακούσει τόσα πολλά σενάρια και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα.

Αν όμως δοθεί άδεια για προπονήσεις, θα χρειαστούν τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σε μια σχετικά καλή κατάσταση. Να βρουν πάλι μια ομοιογένεια μεταξύ τους και να δέσουν, πριν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες.

Οι ποδοσφαιριστές είναι έξω από τα νερά τους, επηρεασμένοι από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και θα χρειαστούν χρόνο.

Θέλω να πω κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση. Μόνο 6 ΠΑΕ από την Football League πήραν αδειοδότηση για το πρωτάθλημα και αυτό προβληματίζει έντονα. Την στιγμή μάλιστα, που υπέγραψαν το υγειονομικό πρωτόκολλο…

Κλείνοντας θα αναφερθώ στο Αιγάλεω. Είμαστε εδώ και καιρό πανέτοιμοι, με έναν πραγματικά πολύ μεγάλο ηγέτη, τον Άρη Παλτογλου, που ακόμη και στην Super League 1 να πάει η ομάδα, ο πρόεδρος είναι έτοιμος να καλύψει οποιοδήποτε μετοχικό κεφάλαιο και οποιαδήποτε εγγυητική.

Υγεία σε όλο τον κόσμο και σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και στα γήπεδα που είναι η ζωή μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35