social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Lockdown: «Κλείδωσε» απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα στην Αττική

Lockdown: «Κλείδωσε» απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα στην Αττική

Ειλημμένη απόφαση πρέπει να θεωρείται η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα για τα Σαββατοκύριακα στην Αττική, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), το ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας αναμένεται να μείνει ως έχει στο Λεκανοπέδιο, δηλαδή 21:00-05:00. Και αυτό προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ώρα επιστροφής από την εργασία, αφού ακόμη και τώρα "αυστηρό lockdown" δε σημαίνει για την κυβέρνηση κλείσιμο των περισσότερων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Περιορισμοι φαίνεται πως θα επιβληθουν για μία ακόμη φορά στο λιανεμπόριο, αν και τελικά η κυβερνηση φέρεται να εξετάζει να διατηρηθεί το click away, αλλά να σταματήσει το click inside, τουλάχιστον στις κοκκινες περιοχές.
Επίσης, παρόλο που οι ειδικοί διχάζονται ως προς το εάν η εκπαίδευση πρέπει να κλείσει ξανά ή όχι, στο Μαξίμου φέρεται να έχουν λάβει την απόφαση, εκτός δραματικού απροόπτου, τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά. Καθώς μάλιστα οι προσφυγές γονέων μαθητών της Γ Λυκείου στο ΣτΕ συνεχίζονται, έχει τεθεί στο τραπέζι το ενδεχόμενο να ανοίξουν και τα λύκεια σε όλη τη χώρα.
πηγή:news247.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35