social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωνικός: Ανεβάζει στροφές ο Κυργιας-Μπηκε ο Βλαχομήτρος

Ιωνικός: Ανεβάζει στροφές ο Κυργιας-Μπηκε ο Βλαχομήτρος

Προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού.



Ο Μιχάλης Κύργιας, προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και σήμερα, ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος. Εκτός είναι ο Σπύρος Φουρλάνος, που έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί την Τρίτη (9/2) σε χειρουργική επέμβαση στο Μετροπόλιταν. Σε κανονικούς ρυθμούς, προπονήθηκαν οι Θανάσης Παπαγεωργίου – Ιμπραχίμα Νιάσε.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στημένες φάσεις. Οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης και Κρίστιαν Ρόκου, δούλεψαν και ατομικά με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα, με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητας σκέψης.

Η προετοιμασία της ομάδας μας, για το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής (7/2) με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 (14:45, ΕΡΤ3), θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης.

  • Αρνητικά βγήκαν όλα τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35