social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν χαμπαριάζει από έδρες ο Ιωνικός που άλωσε και την Πάτρα και βρίσκεται στο -1 απ' την κορυφή

Δεν χαμπαριάζει από έδρες ο Ιωνικός που άλωσε και την Πάτρα και βρίσκεται στο -1 απ' την κορυφή

Ένας τρομερός Ιωνικός δεν κατάλαβε τίποτα ούτε στην Πάτρα και κατόρθωσε να αποδράσει με το διπλό κόντρα στην Παναχαϊκή επικρατώντας με 0-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Το τέρμα του Αμπούντ Ομάρ στο 90+7' αρκούσε ώστε οι Νικαιώτες να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους φέρνει στην 2η θέση (ζσε ισοβαθμία με τα Τρίκαλα) πίσω από τον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά τον αγώνα, το ματς ήταν ισορροπημένο και στα δυο ημίχρονα, με τον Ιωνικό να στέκεται εξαιρετικά και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη φάση του φάουλ στα τελευταία λεπτά, όπου ο Μπρίτο σημάδεψε το δοκάρι και ο Ομάρ που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο με προβολή έκανε το 0-1.

Μάλιστα, οι παίκτες του Ιωνικού αφιέρωσαν τη νίκη στον μεγάλο άτυχο Σπύρο Φουρλάνο που υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και τρίτο συνολικά στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Νίκαιας που βιώνει σπουδαίες ημέρες.

Ελάχιστες καλές στιγμές είχε το πρώτο 45λεπτο στην Αγυιά, με τον Ιωνικό να πατά καλύτερα στο γήπεδο και την Παναχαϊκή να δείχνει μπλοκαρισμένη στην επίθεση. Μοναδική ευκαιρία του αγώνα η κεφαλιά του Κάστρο στο 2ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα. Οι γηπεδούχοι επεδίωξαν κάποιες σέντρες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ όταν έπαιξαν κάθετα, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στην ανάπαυλα ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στον αγώνα τους Παπαγεωργίου, Μπρίτο και ο πρώτος έκανε άμεσα το πρώτο ανέβασμα, σέντραρε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 54' ο Αραβίδης δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων με άστοχο σου από πλάγια θέση.

Στο 73' ο Μπαΐλης θα μπορούσε να δώσει πέναλτι για χέρι του Σταμόπουλου σε προσπάθεια του Παπαγεωργίου, όμως η φάση αυτή γρήγορα ξεχάστηκε. Στο 76' ο Ομάρ προσπάθησε να κερδίσει κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί η ένταση μεγάλωσε. Όταν, λίγο αργότερα εμπόδισε τον Τσερούτι να εκτελέσει πλάγιο, έγινε το... έλα να δεις. Ανενόχλητοι δύο οπαδοί της γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δυσφημιστικές για το πρωτάθλημα εικόνες έκαναν τον γύρο της χώρας...

Έπειτα από πεντάλεπτη διακοπή το παιχνίδι εκκίνησε ξανά και στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμπούντ Ομάρ χάρισε στον Ιωνικό το πολύτιμο τρίποντο. Από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο στο δοκάρι ο Κενυάτης με προβολή σκόραρε και αφιέρωσε το τέρμα στον μεγάλο άτυχο, Σπύρο Φουρλάνο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος) Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Πλιάτσικας, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (86 Μπρους ) , Γούσης ( 86 Κόκας ) , Μπάτροβιτς (58' Τσερούτι), Κουσκουνάς, Αραβίδης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) : Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Φαζός, Μουστάκης (46' Παπαγεωργίου), Ομάρ, Γκοτσούλιας, Κόρμπος (61' Νιάσε), Ρόλε (89) Μάναλης), Πλατέλλας, Ματσούκας (46' Μπρίτο), Κάστρο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35