social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

H FIFpro στο πλευρό της Football League και της Α' Εθνικής γυναικών

H FIFpro στο πλευρό της Football League και της Α' Εθνικής γυναικών

Σύμφωνα με πληροφορίες η FIFPro έστειλε επιστολή τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στους υπολοιπους εμπλεκόμενους φορείς με την οποία ζητάει την επανέναρξη της Football League και της Α' Κατηγορίας γυναικών.



Η Football League και η Α' κατηγορία γυναικών ποδοσφαίρου είναι οι μοναδικές επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου που ακόμα περιμένουν να πάρουν το πράσινο φως και να μπουν ξανά στο γήπεδο. Στο πλευρό τους βρίσκεται και η FIFPro η οποία με επιστολή της τόσο στον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, ζητάει την άμεση επανέναρξη των δύο πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή κάνει λόγια για δικρίσεις αφού διεξάγωνονται κανονικά η SL1 και SL2 αλλά όχι η FL και η Α' Εθνική Γυναικών. Μάλιστα, στην επιστολή γίνεται και λόγος για διάκριση μεταξύ των δύο φύλων.

Η FIFPro βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΠΣΑΠ ο οποίος συνεχίζει τον αγώνα ώστε να καταφέρει να πετύχει αυτό που για πολλούς θεωρείται αυτονόητο, την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35