social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Χωρίς Λάσκαρη η πρώτη-Παλτογλου και Δουφεξής στην τηλεδιάσκεψη της FL

Αιγάλεω: Χωρίς Λάσκαρη η πρώτη-Παλτογλου και Δουφεξής στην τηλεδιάσκεψη της FL

Ώρα μηδέν στο Αιγάλεω καθώς αύριο θα επιστρέψει μετά από δυόμιση μήνες απραξίας στο γήπεδο για να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση λίγες ώρες μετά το ok που δόθηκε από τη γενική γραμματεία αθλητισμού για τις ομάδες της football league.

Στον ιστορικό σύλλογο περίμεναν με ανυπομονησία αυτή την εξέλιξη εδώ και καιρό και πλέον έφτασε η στιγμή ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να πατήσει και πάλι χορτάρι. 

Ολοι οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν το παρών στο γήπεδο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, πλην του Παύλου Λάσκαρη ο οποίος εκτελεί τη στρατιωτική του θητεία και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σε άλλα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, αύριο στις 14:00 ο πρόεδρος της "Σίτι", Άρης Παλτόγλου και ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Δουφεξής θα συμμετάσχουν στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της football league μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες καθώς θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την κατηγορία που θα έχουν να κάνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την αναπροσαρμογή της προκήρυξης του πρωταθλήματος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35