social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: «Μας καλύπτει το διάστημα για να προετοιμαστούμε-Να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες του πρωταθλήματος»

Χαντές: «Μας καλύπτει το διάστημα για να προετοιμαστούμε-Να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες του πρωταθλήματος»

Ο Βαγγέλης Χαντές βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Ρόδο αφού ξεκινούν οι προπονήσεις στον Ιάλυσο μετά το πράσινο φως που άναψε από τους λοιμωξιολόγους και ήδη η δουλειά έχει αρχίσει στην ομάδα.

Το 'χτίσιμο' βρίσκεται στο αρχικό στάδιο και άπαντες αισιοδοξούν η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη όπου το απαιτήσουν οι συνθήκες, δηλαδή με τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο κ. Χαντές αναφερόμενος στην θετική εξέλιξη της επιστροφής δήλωσε

"Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για όλους μας. Την περιμέναμε πως και πως όλο αυτό το καιρό. Πλέον το δύσκολο κομμάτι για εμάς είναι να μπούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να γίνει. Εάν ισχύει η ημερομηνία που βγήκε για την σέντρα του πρωταθλήματος, το διάστημα μας καλύπτει. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα σε κομμάτια προσαρμογής να δούμε την εικόνα των παιδιών μέσα από εργομετρικά και μετά θα μπούμε σε κανονικές ομαδικές προπονήσεις οι οποίες μας είναι πλέον πάρα πολύ απαραίτητες".

Για το αν θα προχωρήσει σε μεταγραφές, ο χαρισματικός τεχνικός πρόσθεσε:

"Σίγουρα θα έχουμε κάποιες προσθαφαιρέσεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η εικόνα των παιδιών μέσω των εργομετρικών και των προπονήσεων".

Σε ερώτηση εάν θεωρεί άσκοπη τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με δεδομένο ότι έχει ανακοινωθεί αναδιάρθρωση, ο κ. Χαντές δήλωσε:

"Όχι σε καμία περίπτωση. Αυτό που θεωρώ είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα της αναδιάρθρωσης για να ξέρουμε κάτω από ποιους όρους και συνθήκες θα παιχτεί το πρωτάθλημα. Ασχέτως την αναδιάρθρωση θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35