social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιάλυσος: Πάτησε Ρόδο ο Χαντές και σηκώνει μανίκια

Ιάλυσος: Πάτησε Ρόδο ο Χαντές και σηκώνει μανίκια

Στον Ιάλυσο έχουν αρχίσει και ζεσταίνουν τις μηχανές καθώς η κινητικότητα που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Football League έχει προσδώσει έναν τόνο αισιοδοξίας στις ομάδες.

Έτσι λοιπόν και οι Τοξοβόλοι αρχίζουν τη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμοι στις 28 Μαρτίου, ημερομηνία που όπως ανακοινώθηκε θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Χαντές, πάτησε πριν από λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο της Ρόδου και ετοιμάζεται από αύριο να σηκώσει μανίκια μαζί με τους συνεργάτες του ώστε να ξεκινήσει εκ νέου το χτίσιμο για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα για την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί εργομετρικά, που θα γίνουν υπό την εποπτεία του καταξιωμένου εργοφυσιολόγου, Νίκου Δρακογιαννόπουλου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από εκεί και πέρα, αύριο οι παίκτες θα βρεθούν στο γήπεδο και θα πατήσουν για πρώτη φορά... χορτάρι μετά το δεύτερο lockdown ενώ οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που προέρχονται από τα Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα θα βρεθούν σταδιακά στο "Σμαραγδένιο" νησί (Τετάρτη έως Πέμπτη )για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, είναι δεδομένο ότι η τράπουλα δεν θα παραμείνει ίδια, κάτι που μας επιβεβαίωσε ο προπονητής, κ. Χαντές, χωρίς ωστόσο να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του. 

Κατά τα άλλα, το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι εξαιρετικό, με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα να υποδέχονται με χαμόγελα την επιστροφή στις προπονήσεις.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35