social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν συνεχίζει ο Λουσέρο στον Ιάλυσο

Δεν συνεχίζει ο Λουσέρο στον Ιάλυσο

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχει επιστρέψει ο Ιάλυσος, ο οποίος προετοιμάζεται για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Football League .

Οι «τοξοβόλοι» θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ από τον εργοφυσιολόγο Νίκο Δρακογιαννόπουλο, με σκοπό να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης όσον αφορά τον καταρτισμό του έμψυχου δυναμικού , παρελθόν από τους «ερυθροκίτρινους» αποτελεί ο Κριστιάν Λουσέρο . Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στον Ιάλυσο, δεν αναμένεται να επιστρέψει στο νησί, καθώς συμφώνησε με ομάδα της πατρίδας του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή.

Αντίθετα, υπάρχει επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας να παραμείνει στο ρόστερ ο Ζουνίνιο. Ο 29χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στην Βραζιλία, ωστόσο εφόσον ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες με σκοπό ο ποδοσφαιριστής να επανενταχθεί στο σύνολο του Βαγγέλη Χαντέ.

Τέλος, στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν αρκετοί νεαροί και ελπιδοφόροι Ροδίτες ποδοσφαιριστές , οι οποίοι εφόσον πείσουν για τις ικανότητες τους, δεν αποκλείετε να ενισχύσουν τον Ιάλυσο στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή; xxsports.org


Σχετικά άρθρα

Σαντορίνη 2020: Η αποστολή για το ματς με την Επισκοπή

Η αποστολή του Αιγάλεω για τον αγώνα με τη Ρόδο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Άσπρόπυργο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35