social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή: Επανεκκίνηση, τεστ-covid και συγκρατημένη αισιοδοξία

Επισκοπή: Επανεκκίνηση, τεστ-covid και συγκρατημένη αισιοδοξία

Νέο ξεκίνημα για την ΠΑΕ Επισκοπή με μια νέα προετοιμασία και με την ελπίδα ότι, όλα θα κυλήσουν δίχως νέες διακοπές…

Η ομάδα του Ρεθύμνου ξεκίνησε σήμερα (24/2) και εκτός από την αθλητική της περιβολή, φόρεσε και το χαμόγελο μιας συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Όλα τα τεστ “αρνητικά”
Πρώτα απ’ όλα όμως, συνέβη το απολύτως αναγκαίο, τα απαραίτητα τεστ-ccovid.
Ο ιατρός κ. Μανώλης Τσαγκαράκης υπέβαλλε σε τεστ, προπονητικό σταφ, ποδοσφαιριστές και προσωπικό. Άπαντες βρέθηκαν αρνητικοί.
Αφού έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, ο Γιάσμινκο Βέλιτς”σφύριξε” για πρώτη φορά προκειμένου να συγκεντρωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου, να τους δώσει τις πρώτες οδηγίες ευχόμενος βέβαια να έχουν την υγεία τους προσέχοντας τους εαυτούς τους.
Το κλίμα ήταν και πάλι, έπειτα από τόσον καιρό, ευχάριστο.

Αρχικά, ο ένας εκ των συνεργατών στο προπονητικό σταφ, Μπρούνο Φερέιρα πήρε τους παίκτες για το ζέσταμα και έπειτα, ακολούθησαν συνδυαστικές ασκήσεις υπό την επίβλεψη του Ράικο Γιάνγιανιν και φυσικά του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Οι παίκτες επιδόθηκαν και σε διατήρηση μπάλας σε μικρό χώρο ενώ ταυτόχρονα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Χαρλαύτης δούλευε με τους Βουτσελά, Δήμιζα και Μανιαδάκη ατομική… Ως γνωστό, ο Χανιώτης τερματοφύλακας, Μανώλης Καλογεράκης που έδωσε το “παρών” και υποβλήθηκε σε τεστ-covid, παρακολούθησε την προπόνηση από απόσταση αφού, εδώ και ενάμισι μήνα κάνει την αποκατάστασή του μετά την επέμβαση που έκανε στον πρόσθιο χιαστό.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η πρώτη προπόνηση περιείχε αρκετή ώρα οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.


Γ. Βέλιτς: “Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε”

Πέρασε αρκετός καιρός για να βρεθούν όλοι μαζί σ’ έναν ποδοσφαιρικό χώρο. Στο ΔΑΚ Γάλλου σ’ ένα γήπεδο όπου ο προπονητής των μπλε είχε τη χαρά να ξαναδεί τους ποδοσφαιριστές του και σ’ αυτό εστίασε άλλωστε…
“Είδαμε μετά από πολύ καιρό τους ποδοσφαιριστές μας. Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε ενώ όπως αντιλαμβάνεστε, χαρήκαμε επίσης όλοι που ιδρώσαμε λίγο… Πλέον, υπάρχει επικείμενη ημερομηνία έναρξης για το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο χρονικό διάστημα και, βλέποντας και κάνοντας καθώς δεν ξέρουμε τί αλλο μπορεί να συμβεί”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35