social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαρδαλιάς: «Αναστολή των προπονήσεων σε Football League-Γ' Εθνική στις περιοχές με βαθύ κόκκινο»

Χαρδαλιάς: «Αναστολή των προπονήσεων σε Football League-Γ' Εθνική στις περιοχές με βαθύ κόκκινο»

έο λουκέτο στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό φέρνουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συνεχιστούν μόνο τα πρωταθλήματα της Super League, Super League 2, Basket League και Volley League. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που είχαν επανεκκινήσει τις προηγούμενες εβδομάδες ή θα το έκαναν το προσεχές διάστημα ξαναμπαίνουν στον πάγο. Υπενθυμίζουμε ότι είχαν ξαναρχίσει τα πρωταθλήματα της Volley League γυναικών, Α1 πόλο ανδρών, Α Εθνική πόλο γυναικών καθώς και η Handball Premier.

Οι δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά

Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων. Εξαιρείται η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών 1) των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α' και Β' Εθνικής κατηγορίας (SL1+SL2) 2) στα πρωταθλήματα της α' κατηγορίας ανδρών καλαθοσφαίρησης (Basketballleague) και της Α' κατηγορίας ανδρών πετοσφαίρησης (Volleyleague Ανδρών) και μόνο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των οικείων διεθνών ομοσπονδιών. Όλα τα άλλα πρωταθλήματα αναστέλλονται για τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή των παραπάνω εξαιρέσεων είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο και πριν από κάθε αγώνα προληπτικό έλεγχο των αθλητών για covid19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια. Επιτρέπεται επίσης η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η γενική γραμματεία αθλητισμού κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κάλυψη αναγκών προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς και  Παραπολυμπιακούς αγώνες του έτους 2021. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35