social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευχαριστήριο του Αιγάλεω προς τον αντιδήμαρχο της πόλης

Ευχαριστήριο του Αιγάλεω προς τον αντιδήμαρχο της πόλης

Αλλαγμένο προς το καλύτερο, σε πολυεπίπεδη μορφή, είναι πλέον το Δημοτικό Στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», έδρα της ΠΑΕ Αιγάλεω, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.


Από το περασμένο καλοκαίρι, είχαμε την αλλαγή φυσικού χλοοτάπητα, την εγκατάσταση υποσταθμού της ΔΕΗ για την ενεργειακή αυτονομία της μεγαλύτερης αθλητικής μονάδας της πόλης, ενώ όλο το τελευταίο διάστημα, εν μέσω του χρονικού διαστήματος του λοκντάουν, έγιναν και άλλες παρεμβάσεις, που αφορούσαν τεχνικά θέματα, όπως και καλλωπισμού των χώρων, εντός και εκτός γηπέδου (ελαιοχρωματισμοί, μικροφωνική εγκατάσταση, κτλ.).
Γεγονότα και παρεμβάσεις, που δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο από τους παράγοντες της ΠΑΕ, καθώς αντιλαμβάνονται ότι πάντα θα υπάρχει ενδιαφέρον για το καλό της ομάδας, και εφόσον υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία, αυτό θα μετουσιώνεται σε περαιτέρω και διαρκή αμοιβαία σχέση.
Στην προκειμένη περίπτωση, η ΠΑΕ Αιγάλεω, με ανακοίνωση της εξήρε την παντοτινή προσφορά του Αντιδημάρχου Αιγάλεω, κ. Τάκη Μανδραφλή, αναφέροντας τα εξής:
«Είτε ως παίκτης της ομάδας από την παιδική του ηλικία, είτε ως προπονητής, είτε ως παράγοντας, είτε ως πυλώνας εγγύησης για την ιδέα του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω, ο Τάκης Μανδραφλής, χωρίς λόγια, αλλά με πράξεις, είναι μια ζωή ταγμένος δίπλα στην ομάδα μας.
Εδώ και μερικούς μήνες λαμβάνουν χώρα σημαντικές εργασίες στην έδρα μας, γεγονός που μας ικανοποιεί.
Επί καθημερινής βάσης, είτε αφορά τομέα δράσης του ή, όχι, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Μανδραφλής, εμβληματικός βετεράνος του Σίτι, αλλά και ενεργός κάτοικος αυτής της πόλης, είναι δίπλα μας, δείχνοντας το πραγματικό του ενδιαφέρον, βοηθώντας μας στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουν τα αθλητικά σωματεία της χώρας μας.
Τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά και προσφορά του, τα οποία κάνει με πραγματική αγάπη για την ομάδα της καρδιάς του, διατηρώντας πάντα ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας, όπου είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθούμε όλοι για το κοινό καλό της ομάδας του Αιγάλεω, για το κοινό καλό της πόλης μας, για το κοινό καλό της τοπικής κοινωνίας μας.
Άλλωστε όλοι Αιγάλεω είμαστε. Ειλικρινά τον ευχαριστούμε που δείχνει τον δρόμο».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35