social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το δεξί το... Αιγάλεω στην Football League που άλωσε το Βόλο

Με το δεξί το... Αιγάλεω στην Football League που άλωσε το Βόλο

Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα της Football League πανηγύρισε το Αιγάλεω που επικράτησε με 1-2 της Νίκη Βόλου και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν.

Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα ήταν απόλυτα αποτελεσματικό αφού εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε ένα σπουδαίο διπλό δείχνοντας τις διαθέσεις του αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει.

Μετά από δέκα μήνες αποχής οι δυο ομάδες ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν ωστόσο είχαν αρκετά καλά σημεία στο ματς, με το Αιγάλεω να πατάει καλύτερα στο α' μέρος όπου προηγήθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Τσιλιγκίρη μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Οικονομόπουλος σε χέρι του Κρουθ.

Στην επανάληψη το Αιγάλεω έδωσε μέτρα στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν καθώς στο 76' ο Λούκας Γκαρσία με πέναλτι (χέρι Μαχαίρα) έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κρουθ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η ενέργεια του Γκαρσία στο 86' που είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει δοκάρι και άουτ.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα έμενε μέχρι τέλους ο Μπουρλάκης στο 90' εκμεταλλεύτηκε το λάθος αμυντικού μετά τη σέντρα του Μαχαίρα και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Περιστερίδη κάνοντας το 1-2. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

15 Καλή στιγμή για το Σίτι όμως η μπάλα έφυγε από τον Μπαρμπαρούση που βρίσκονταν σε σημείο βολής με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της Νίκη Βόλου να τον προλάβουν.

32' Ο Κρουθ σημαντική ευκαιρία μέσα από την περιοχή για να νικήσει τον Σικαλιά όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.

40' Κεφαλιά του Μπαρμπαρούση, η μπάλα φτάνει αργά στα χέρια του Περιστερίδη

45+1 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Οικονομόπουλος κερδίζει πέναλτι σε χέρι που έκανε ο Ντομίνγκεθ και ο Τσιλιγκίρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

55' Σουτ του Γκονζάλεζ ο Σικαλιάς με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει

57' Αδύναμο σουτ του Κρουθ ο Σικαλιάς μπλοκάρει

68' Ο Περιστερίδης προλαβαίνει τον Μπαρμπαρούση και απομακρύνει σε πλάγιο.

70' Ο Κρούθ γυρίζει τη μπάλα όμως ο Οικονομόπουλος κάνει το κοντρόλ και απομακρύνει.

75' Ο Μαχαίρας κάνει χέρι κα ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι

76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ο Λούκας Γκαρσία ευστοχεί και κάνει το 1-1.

80' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ο Άλεξ Κρουθ σημαδεύει το δοκάρι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ

86' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ο Γκαρσία κάνει ένα εκπληκτικό σουτ όμως η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.

90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του αμυντικού της Νίκη Βόλου μετά τη σέντρα του Μαχαίρα και με σουτ κάνει το 1-2.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης) Περιστερίδης, Πολίμος (90+1' Θεοδωρόπουλος), Αλιατίδης, Μπαλάφας (62' Σαλαμούρας), Τσιμπούκας, Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεζ, Κρουθ, Γκαρσία, Γκονζάλες (83' Τσιώλης)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας) Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας, Λάσκαρης (83' Κασνέτσι), Τσιλιγκίρης (75' Χαντί), Τσίτσαρης (54' Μπουρλάκης), Σταματάκης, Μπαρμπαρούσης.


Σχετικά άρθρα

Η αποστολή της Σαντορίνης για το ματς με τη Ρόδο

Μένει Τριγλία ο Γεωργιάδης

Όχι ρε Καλλιθέα έτσι...Νίκη στο Βλαχιώτη που χάνεται... στα χαρτιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35